Sharon Stone'un sağlık durumu endişe uyandırıyor

"Temel İçgüdü", "Casino" gibi filmlerle tanınan ünlü aktris Sharon Stone, doktorların ağrı düzeylerine dikkat etmemesi nedeniyle neredeyse ölmek üzere olduğunu açıkladı.

Sharon Stone'un sağlık durumu endişe uyandırıyor

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre dünyaca ünlü ABD’li aktris Sharon Stone (65), sağlık personelinin “numara” yaptığını düşündüğü için doktorların beyin kanaması teşhisini “gözden kaçırdığını” söyledi.

Vogue’a konuşan Stone, 2001 yılında dokuz günlük beyin kanamasına yol açan ve hayatta kalma oranının %1 olduğu bir felç geçirdi.

Bu da Hollywood’daki kariyerine ara vermesine yol açtı.


Sharon Stone'un sağlık durumu endişe uyandırıyor


Ünlü aktris verdiği röportajında kafasında “şimşek gibi” bir ağrı hissettikten sonra hastaneye kaldırıldığını da söyledi.

“Sedyede uyandığımı ve sedyeyi süren çocuğa nereye gideceğimi sorduğumu ve ‘beyin ameliyatı’ dediğini hatırlıyorum” diyen aktris, “Bir doktor, benim bilgim veya onayım olmadan, bana araştırma amaçlı beyin ameliyatı yapması gerektiğine karar verdi ve beni ameliyathaneye gönderdi.” diye ekledi.



Sharon Stone'un sağlık durumu endişe uyandırıyor - Resim : 2


Yıldız oyuncu yaşadıklarıyla ilgili olarak, “Bu deneyimden öğrendiğim şey, tıbbi ortamda kadınların sesinin duyulmadığıdır, özellikle de kadın doktorunuz olmadığında.” yorumunda bulundu.