Sinan Akçıl, Hadise'nin ablasını bombaladı!

Kanal D'de ekrana gelen "2.Sayfa" programına konuk olan müzisyen Sinan Akçıl, söz Hadise ve problem yaşadığı ablası Hülya Açıkgöz'den açılınca olay açıklamalarda bulundu.

Sinan Akçıl, Hadise'nin ablasını bombaladı!

Kanal D'de ekrana gelen "2.Sayfa" programına konuk olan müzisyen Sinan Akçıl, Hadise ve Hülya Açıkgöz'ün yaşadığı problemlerden söz edilirken "Ben bunu yıllar önce söylemiştim. Aralarının böyle olması gayet normal. Burcu varken bu konular hakkında çok konuşmak istemem ama dediklerim bir bir çıkıyor. Büyük olan kolay kolay anlaşılabilecek biri değil. Kıymet verdiğim bir konu değil fazla yorum yapmak istemiyorum. Kotuluk nokta com diyorum. Kendi aile hayatlarında başarılar dilerim. Hayatının kıyağını 'Düm Tek Tek' şarkısını yazarak yaptım. 10 sene falan geçti. Hala niçin yan yana adım anılıyor anlamıyorum. Müzikal olarak takip etmiyorum ama iyi bir şey yaparsa da tebrik ederim." yorumlarında bulundu.

Ne Olmuştu?

Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz, Hadise-Sinan Akçıl ayrılığının ardından “Kardeşim telefonunda Sinan ile ilgili bir şey gördü ve o an ilişkiyi bitirdi” demişti.