Sosyetik iş kadını Ezgi Doğan’ın güzellik merkezinde "yanık şoku" iddiası!

Türkiye genelinde 70 tane şubesi bulunan Aris Ezgi Doğan Güzellik merkezlerinin sahibesi ünlü iş kadını Ezgi Doğan’ın; Ankara Çukurambar’da bulunan şubesine gelen bir müşterinin tedavi sırasında yüzünün yandığı iddia edildi.

Sosyetik iş kadını Ezgi Doğan’ın güzellik merkezinde "yanık şoku" iddiası!

NoktaBursa'nın haberine göre sosyal medya reklamlarına aldanarak gittiği ve 6000 tl para ödeyen bir müşterinin işlem sırasında yüzünün bir çok yerinden yandığı ve Ezgi Doğan hakkında hukuk mücadelesi başlatacağı iddia edildi.

İşlem sonrasında yüzünün yandığının farkına varan müşteri, yetkililer tarafından bir gün sonra "Geçer, işlem ile alakalı bir konu yanık yok" diyerek evine yollandı.

Kısa süreli tartışma sonrası güzellik merkezinden ayrılan müşteri iddialara göre soluğu hastanede aldı.

Yüzünün çeşitli yerlerinde yanık tespit edilen müşteri bir gün sonra güzellik merkezi sahibesi iş kadını Ezgi Doğan’a ulaşmak istedi.

Bir türlü Ezgi Doğan ile görüşemeyen, yüzü yanan kişi telefonda konuştuğu yetkilinin kendisini tehdit ettiğini; işlem yapanlar ve firma sahibi Ezgi Doğan hakkında hukuk mücadelesi başlatacağı iddia edildi.

Güzellik Kraliçesi olarak bilinen işkadını Ezgi Doğan’ın müşterileri arasında yakın dostları Gülben Ergen ve Seda Sayan’da bulunuyor.

Sosyetik iş kadını Ezgi Doğan’ın güzellik merkezinde "yanık şoku" iddiası!

Bir çok yorum sitelerinde Doğan’ın güzellik merkezi hakkında olumsuz yorumların olması kafaları karıştırdı.

Kaynak: https://www.noktabursa.com.tr/2021/12/26/sosyetik-is-kadini-ezgi-doganin-guzellik-merkezinde-yanik-soku-iddiasi/