Sosyetiklerin ‘Kocanı aldım’ tartışması mahkemede bitti

Ayça Kerimoğlu ile boşanan Bertan Aner, Burcu Tandoğan ile hayatını birleştirdi. Boşanma ve sonraki süreçte Tandoğan’ın “Kocanı aldım” diyerek hakaret ve tehditlerine maruz kalan Kerimoğlu, mahkemeye başvurarak yeni eş için ‘susma’ kararı çıkarttı.

Sosyetiklerin ‘Kocanı aldım’ tartışması mahkemede bitti

Sabah Gazetesi'nden Arzu Kaya'nın haberine göre kendisine ait giyim ve kozmetik markası olan Burcu Tandoğan Aner ile giyim markasına olan Ayça Kerimoğlu, mahkemelik oldu. İki ünlü ismi karşı karşıya getiren olay Ayça Kerimoğlu'nun bir turizm şirketinin kurucu CEO'su işadamı Bertan Aner ile evliliği sürecinde başladı. 

İddiaya göre ikili, birlikteyken araları Burcu Tandoğan nedeniyle açıldı. 2020 yılında anlaşmalı boşanan Ayça ve Bertan çiftinin çocukları anne Ayça Kerimoğlu'na verildi.

O dönem Bertan Aner eski eşine 100 bin lira ve 1 milyon dolar tazminat ödedi. Sonrasında Burcu Tandoğan ile Bertan Aner evlendi.

İş kadını Ayça Kerimoğlu, eski eşi Bertan Aner'in yeni eşi Burcu Tandoğan'ın boşanma süreci ve devamında kendisine yönelik hakaretlerine maruz kaldı. Tandoğan, ikilinin çocukları nedeniyle görüşmesi üzerine "Kocanı aldım" diyerek eski eşe hakaret mesajları attı.

Burcu Tandoğan'ın kendisine küfür ve hakaretler yağdırdığını belirten Ayça Kerimoğlu mahkemeye başvurup "Şiddet tehdidi altındayım" dedi. İstanbul Aile Mahkemesi, Tandoğan'ın Kerimoğlu'na şiddet tehdidinin devam ettiğini ve genç kadının ısrarlı takip mağduru olduğunun anlaşıldığını kaydetti. 

Tandoğan'ın 1 ay süreyle Kerimoğlu'na karşı şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına hükmetti. Aner, eğer bu hükmü 1 ay içinde çiğnerse 10 gün hapis, iki defa ihlal ederse 30 gün cezaevinde kalacak.