"Stranger Things" yıldızı evlenme teklifi aldı

"Stranger Things" yıldızı Millie Bobby Brown, nişanlısı Jake Bongiovi'nin kendisine nasıl evlenme teklif ettiğini açıkladı.

"Stranger Things" yıldızı evlenme teklifi aldı

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Nisan 2023’te nişanlandıklarını açıklayan Millie Bobby Brown (20) ve müzisyen Jon Bon Jovi'nin oğlu Jake Bongiovi’nin (21) nişanlanma hikayeleri gün yüzüne çıktı.

Perşembe günü Brown, sunucu Jimmy Fallon ile nasıl nişanlandıkları hakkında yeni ayrıntıları paylaştığı "The Tonight Show"a konuk oldu.

Brown, "Bunu kimseye söylemedim çünkü bazı anlar, önemli anlar var ve ayrıca bunun anlatılamayacak kadar iyi bir hikaye olduğunu düşünüyorum. Temel olarak Jake ve ben dalış sayesinde yakınlaştık. Dalmayı seviyoruz, ehliyetlerimizi birlikte aldık.” diye söze başladı.


"Stranger Things" yıldızı evlenme teklifi aldı


Evlenme teklifinin su altında geldiğini açıklayan aktris, "Bana bir deniz kabuğu verdi ve bu hoşuma gitti. Ters çevirince bir yüzük çıkıyordu. Ve bu çok etkileyiciydi ve biz çıldırdık. Her neyse, yüzüğü elime taktı ve sonra yüzüğüm parmağımdan düştü… Sanki bir sinema filmi gibiydi.

Bunun ardından Jake kendini öyle derine attı ki… Dalgıç da, 'Bunu yapamazsın, kelimenin tam anlamıyla kulakların, beynin patlayacak' dedi. Ama Jake yüzüğü geri almak için derin dalış yapmayı başardı.

Bu onun kim olduğunun bir yansıması ve her zaman birbirimizin arkasında olacağımızı ve destek olacağımızı anladığımızı hissediyorum" dedi.