Suphiye Orancı'nın büyük kızından yürek burkan itiraflar

Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu'nun açıklamaları kamuoyunun gündeminden düşmüyor.

Suphiye Orancı'nın büyük kızından yürek burkan itiraflar

Duygu Nebioğlu'nun ismini ve yaşadığı kenti gizleyen, kendisine yeni bir hayat kurmaya çalışan en büyük ablası, gazeteci Müge Dağıstanlı'ya şu açıklamalarda bulundu:

"Ben diğer kardeşlerim kadar şanslı değildim. Onlar gibi iyi ailelere evlatlık verilemedim. Ben 15 yaşıma kadar yurtlarda kaldım. Her şey benim için çok daha zor, güç, ağır ve travmatik geçti. Yaşadığım onca zor yılın ardından hayata tutundum. Ayaklarımın üzerinde durdum. Hayatımı değiştirdim. İyileşmek, iyi bir insan olmak için çok çaba sarfettim ve başardım. Ayakta kaldım; insanlara faydalı olmaya çalıştığım sağlık sektöründe çalışıyorum. Çok sevdiğim bir mesleğim var.

Ülkeme faydalı bir vatandaş olmak için çok çalıştım. Bir kedim; huzurlu, mutlu ve mütevazı bir yaşantım var. Nerede yaşadığımı deşifre etmek istemiyorum.

Kalbi kırık kardeşlerimin mücadelesine hak veriyorum. Ama ben yaralarımı deşmek, bazı şeyleri araştırmak ve bilmek istemiyorum. Babam kim, bilmek istemiyorum...

Buna hazır değilim belki de artık hiç gerek yok... Kardeşlerimle sürekli bağlantı halindeyim. Onlar benim canım, kanım... Duygu; hassas, kırılgan ve yaralı... Metin Akpınar'a herhangi bir maddi beklenti içinde olarak dava açmış değil. Çok iyi niyetli bir insandır.

Anneme kızgın değilim. Nefret etmiyorum ama evlat olarak çok kırgınım. Bizimle görüşmek isterse ne yaparım bilemiyorum... Ama benim görüşmek için özel bir talebim olmayacak. Babam konusunda da bir araştırmaya girme niyetim yok"


Suphiye Orancı'nın büyük kızından yürek burkan itiraflar