Tanju Özcan'dan Barış Yarkadaş'a ağır sözler: "Yalaka!"

CHP eski Milletvekili Barış Yarkadaş, Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı değişim hareketi başlatan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun aykırı tavırlarının parti tabanında rahatsızlığa neden olduğunu söyledi.

Tanju Özcan'dan Barış Yarkadaş'a ağır sözler: "Yalaka!"

Ekrem İmamoğlu'nun zoom toplantısına ve CHP eski Genel Sekreteri Önder Sav'ın Kılıçdaroğlu'nu hedef alan açıklamalarına değinen Barış Yarkadaş, "'Kılıçdaroğlu’nun CHP tabanında desteği %79 ile tarihindeki en yüksek oran. CHP tabanı, Kılıçdaroğlu yerine bir alternatif görmüyor. Bugüne kadar bizi utandıracak hiçbir şey yapmadı' diyorlar" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Yarkadaş'ın iddialarına tepki gösterip, "Dünya tarihi bu kadar büyük bir yalakalık görmedi." ifadelerini kullandı.

"Bunları söylerken yüzü dahi kızarmıyor"
Twitter hesabından Yarkadaş'ın söz konusu açıklamalarının yer aldığı videoyu paylaşan Özcan, şu ifadeleri kullandı:

"Yazıklar olsun! Dünya tarihi bu kadar büyük bir yalakalık görmedi. Neymiş; KK’nın desteği CHP tabanında %79’muş. Utanılacak bir şey yapmamış. (12 Seçim kaybı seni hiç utandırmıyor) Neymiş; koca CHP’de Genel Başkanlık yapacak kimse yokmuş. İzleyin, bunları söylerken yüzü dahi kızarmıyor. Barış Yarkadaş, bu lafları etmek için ne aldın veya hangi belediyelerin sözünü aldın?"

Tanju Özcan'dan Barış Yarkadaş'a ağır sözler: "Yalaka!"

İki isim geçtiğimiz günlerde de canlı yayında kavgaya tutuşmuştu

Özcan, geçtiğimiz günlerde katıldığı canlı yayında da CHP eski Milletvekili Barış Yarkadaş ile hararetli bir tartışmaya girmişti.

İstifa etmesi yönünde çağrı yaptığı Kemal Kılıçdaroğlu'nun görevi bırakması için genel merkez önüne sandalye fırlatan Özcan, Yarkadaş'ın da CHP liderine karşı benzer bir eylemde bulunduğunu öne sürmüştü.

Özcan'ın "Yarkadaş yakasındaki kartı fırlatmıştı Kılıçdaroğlu'na isabet etmişti." iddiası sonrası çıldıran Yarkadaş, "Yalan söylüyorsun. Genel başkana karşı senin yaptığın gibi bir şeyi yapmam." diyerek kendisini savunmuştu.