Tolgahan Sayışman: "Bebeğimizin cinsiyeti ve ismi..."

Bebek'te objektiflere yansıyan yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman, bebek konusundaki heyecanını paylaştı.

Tolgahan Sayışman: "Bebeğimizin cinsiyeti ve ismi..."

Milliyet Gazetesi'nden Mesut Yılmaz'ın haberine göre geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla eşi Almeda'nın ikinci çocuklarına hamile olduğunu duyuran Sayışman, "Bizim için de sürpriz oldu. Aslında eşim ilk belirtileri gördüğünde gebelik testi yaptı ama sonuç vermedi. Daha sonra kontrol için hastaneye gittiğinde ortaya çıktı" dedi.

Tolgahan Sayışman: "Bebeğimizin cinsiyeti ve ismi..."

Tolgahan Sayışman, ikinci kez baba olacağını "En muazzam hediye, en mutlu an... Daha mutlu olamam" sözleriyle duyurmuştu.

"Bir isim belirlediniz mi?" sorusunu Sayışman, "Eğer erkek olursa sonu 'Han'la biten bir isim tercih edeceğiz. 'Efe' ismini, en sevdiği türkü olduğu için, Almeda istemişti. Sonuna 'Han'ı ben eklemiştim. Yine öyle olur. Kız olursa da tercihi tamamen Almeda’ya bırakacağım. Cinsiyetini büyük ihtimalle önümüzdeki hafta öğreneceğiz" diyerek cevapladı.

Tolgahan Sayışman, "Efehan'ın haberi var mı, kardeşini kıskanacak mı?" sorusuna ise, "Daha çok küçük ama sanki bu durumu hissediyor. Bence biraz kıskanacak. Biraz problem yaşayacağız gibi duruyor" yanıtını verdi.