Transferin gözdesi: Fredy Guarin

İtalyan basını, Fenerbahçe ve Lazio'nun ara transferde Fredy Guarin için savaş verdiğini iddia etti. Guarin'i isteyen Juventus devre dışı kalırken, F.Bahçe Kolombiyalı oyuncuyu kiralamaya çalışıyor...

Transferin gözdesi: Fredy
Takvim'de yer alan habere göre Fenerbahçe, Fredy Guarin için İtalya'da görüşmelerini sürdürürken, Sarı- Lacivertliler'e sürpriz bir rakip çıktı. Lazio'nun Guarin'i almak için İnter'in kapısını çaldığı iki kulübün de transferde yoğun bir yarış içine girdiği ifade edildi. Tutto Mercato "Hem Lazio, hem de Fenerbahçe Guarin'i kiralamak istiyor" diye yazdı.

İNTER ONU SATMAK İSTİYOR

Tutto Mercato, Inter'in kiralık teklifine sıcak bakmadığını İtalyan kulübünün 2017 yılına kadar sözleşmesi olan Guarin'i satmak istediğini iddia etti. Son olarak Inter'den ayrılmayı düşünmeyen Guarin'in Inter yönetimi tarafından ikna edilmeye çalışıldığı da eklendi. Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Yıldırım'ın İnter'li yöneticilerle önceki gün bir görüşme yaptığı belirtildi. Yıllık 3.2 milyon Euro alan Guarin'in İnter'e maliyetinin büyük yük oluşturduğu belirtildi.

YILLIK 3.2 MİLYON EURO

Fenerbahçeli yöneticiler, Guarin'in 3.2 milyon Euro'luk ücretinde bir sorun olmadığını Kolombiyalı oyuncunun alacağından öte İnter'in Guarin'i satmak istemesinin bu transferi tıkadığı ifade edildi. Guarin'i 7 milyon Euro'ya satmak isteyen Inter kiralık teklifini kabul etmesi halinde Sarı-Lacivertliler Lazio'dan daha yüksek fiyat vererek transferi bitirmek amacında. Kolombiyalı oyuncu, bu sezon Inter forması ile 14 maçta forma giydi.

MALİYETİ İNTER'E ÇOK GELDİ

İnter'den yıllık 3.2 milyon Euro kazanan Guarin, İtalyan kulübünün satış listesinde bulunuyor. Kolombiyalı oyuncuya Fenerbahçe ve Lazio talip olurken, Sarı-Lacivertliler yıldız futbolcunun aldığı yıllık ücretin bir sorun teşkil etmediğini söyleriler.
Konular Spor Haberleri