Tuğba Özerk'in gizemli sevgilisi suç örgütü lideri mi?

Popçu Tuğba Özerk’in Bebek’te yürürken muhabirlere yakalanan gizemli sevgilisi muhabirleri görünce saklanmaya çalışmıştı.

Tuğba Özerk'in gizemli sevgilisi suç örgütü lideri mi?

Bakırköy Gazetesi'nin haberine göre Özerk'in sevgilisi panik halinde gazetecilerden kaçınca hakkında şüphe ve şaibelere neden olmuştu.

Tuğba Özerk'in gizemli sevgilisi suç örgütü lideri mi?

Özerk'in karanlık ve gizemli sevgilisinin mobil uygulama üzerinden aldığı sanal yabancı ülke numaralar ile Tuğba Özerk ile gece alem yaparken insanları arayarak tehdit, hakaret ve küfürler yağdırdığı iddia edildi.

Magazin basınına düşen iddialara göre; gizemli ve karanlık sevgilinin yabancı sanal numaralar üzerinden tehdit, hakaret ve küfür ettiği kişiler arasında Tuğba Özerk’in daha önce yakın arkadaşları olan sanatçı Gülden Taşkın, Radyo PR’cısı Habil Ceyhan ve mimar Erol Akbalık’da var.

Gizemli ve karanlık sevgiliyi Tuğba Özerk’in azmettirdiği iddia ediliyor.

Tehdit ettiği kişilere ağıza alınmayacak küfür ve hakaretler yağdırırken kendisini Karagümrük çetesi lideri olarak göstererek tehditler de savurduğu iddiaları konuşulmakta..

Tuğba Özerk ile lüks bir yaşam sürdüren gizemli ve karanlık sevgilinin kimliğini gizlemesi de para kaynağı hakkındaki iddiaları güçlendirmekte.

Tehdit, hakaret ve küfüre maruz kalan kişiler suç Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunmaya hazırlanırken, gizemli ve karanlık sevgilinin kimliğimin de suç duyurusu ile ortaya çıkacağı tahmin ediliyor.

Daha önce de ikinci çiftlikbank vakası olarak insanları dolandıran Anadolufarm’ın sahibi İsa Karademir ile aşk yaşayan Tuğba Özerk’in bu şekildeki karanlık kişilere neden ilgi duyduğu da merak konusu oldu.

Kaynak: bakirkoygazetesi.com