TÜRK GİRİŞİMCİ YASİN ÇÖREKÇİ'NİN ŞİRKETİ SİNOZ'DA BÜYÜK SKANDAL

Türk girişimci Yasin Çörekçi'nin 2008 yılında kurduğu ve Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Sinoz Kozmetik hakkında skandal iddia.

TÜRK GİRİŞİMCİ YASİN ÇÖREKÇİ'NİN ŞİRKETİ SİNOZ'DA BÜYÜK SKANDAL

Yıllık cirosu 200 milyonu aşan Ankara ve İstanbul'da ürettiği kişisel bakım ürünlerini bir çok ülkeye ihraç eden, Sinoz Kozmetik ürünü kullanan bir çok kişi sikayetvar.com sitesini şikayet yağmuruna tuttu.

Güzelliğine ve kişisel bakımına düşkün olan hanımların, özelllikle yaz sezonu olması ile birlikte en çok tercih ettikleri ürün malum Güneş Kremi.

Bir çok kadın tüketici reklamlara güvenerek aldıkları 'Sinoz Güneş Kreminin' vücutlarını mahvettiğini, yaralardan dolayı mahvolduklarını, yaz sezonunu berbat geçirdiklerinden dolayı isyan ettiler.

Reklamlara görüp güvenerek aldıkları ve daha sonra kandırıldıklarını iddia ettikleri Sinoz Güneş Kremi hakkında skandal yorumlarda bulundular.

İşte; güzelliğine düşkün hanımları çileden çıkaran Sinoz Güneş Kremi hakkında sikayetvar.com'a yapılan o şok yorumlar.

"50 faktör güneş kreminiz cildimi mahvetti burnumun üstünde yaralar yanaklarımda siyah lekeler oluştu. Sırtım kollarım haşlandı kızardı buğday tenliyim hiç krem kullanmadığımda ya da farklı marka kremlerde daha önce hiç böyle sorunlar yaşamadım. Ürününüzün güneş kremiyle hiç alakası yok bir de 50 faktör.

Ben ürünü aldım kullandım ama sonuç lekelerim arttı maalesef hem 50 faktör leke karşıtı güneş kremini hem de leke kremini kullandım ama lekelerim çok arttı Sinoz'a fazla güvendim cildimi emanet ettim şimdi ise mağdurum üzgünüm böyle olmamalıydı bu kadar büyük reklamın sonucu memnuniyet olmalıydı.

Sinoz güneş kremi aldım yüzümde. Leke bıraktı ve çok kızardı nasıl geçecek bilmiyorum. Mağduriyetimi lütfen giderin hem yüzümden oldum hem paramdan. Herkes parasını çöpten toplamıyor, lütfen mağduriyetimi en kısa zamanda giderin yanmayım derken doktor yolunu tutacağım."

TÜRK GİRİŞİMCİ YASİN ÇÖREKÇİ'NİN ŞİRKETİ SİNOZ'DA BÜYÜK SKANDAL

"Sinoz leke karşıtı güneş kremi aldım. Almaz olaydım yüzüme öyle zarar verdi ki anlatan bütün yüzüm deri attı. Yandı ve kalıcı lekeler oluştu. Mail attım Instagram ®️ hesabına yazdım fakat geri dönüş yapan kimse olmadı. Çok pişmanım hala yüzüme dokunamıyorum acısından.

TÜRK GİRİŞİMCİ YASİN ÇÖREKÇİ'NİN ŞİRKETİ SİNOZ'DA BÜYÜK SKANDAL - Resim : 2

Güneş kreminizi aldım leke karşıtı güneş korucuydu ama yüzümde lekeden sivilceden başka bir şey yapmadı tek benim de değil arkadaşımla birlikte aldık ve yüzümüze sürdüğümüz an itibariyle yanma oldu ve birkaç saat nara kızarıp kırmızı kırmızı lekeler sivilceler çıktı yüzümüz mahvoldu."

"Yıllardır güneş kremi kullanıyorum bu defa da Sinoz'un deneyeyim dedim bin pişman oldum. Böyle bir markadan asla beklemezdim. Bozuk oldu hadi neyse önemseyip değişebilirlerdi bu benden kaynaklanmıyor sonuçta beni mağdur etmeleri gerekmezdi. Bundan sonra asla almam. İlk defa online alışverişte bu kadar önemsemeyen bu kadar umursamayan bir marka ile karşılaştım çok üzüldüm."

TÜRK GİRİŞİMCİ YASİN ÇÖREKÇİ'NİN ŞİRKETİ SİNOZ'DA BÜYÜK SKANDAL - Resim : 3

TÜRK GİRİŞİMCİ YASİN ÇÖREKÇİ'NİN ŞİRKETİ SİNOZ'DA BÜYÜK SKANDAL - Resim : 4

Bakalım 500 den fazla şikayete Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Çörekçi nasıl bir cevap verecek?

Kaynak: https://www.sikayetvar.com/sinoz