Ümran Seyhan ve Kenan Tosun, Nişantaşı sokaklarında aşka geldi!

Oyuncu Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun, uğruna 35 yıllık evliliğini bitirdiği oyuncu Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile önceki gün Nişantaşı'nda el ele sobelendi...

Ümran Seyhan ve Kenan Tosun, Nişantaşı sokaklarında aşka geldi!

Sabah Gazetesi'nin haberine göre geçtiğimiz yaz sonlarında Ümran Seyhan ile Kenan Tosun'un yasak aşk yaşadıkları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Olayın patlak vermesiyle Serpil Tosun, 35 yıl evli kaldığı eşi Kenan Tosun'dan iki ay önce boşanıp yollarını ayırmıştı.

İkilinin boşanmasıyla aşklarını ulu orta yaşama kararı alan Kenan Tosun ile Ümran Seyhan yaşadıkları Nişantaşı semtinde objektiflere yansıdı.

Basın mensuplarını fark edince el ele tutuşup adete poz veren ikili, soruları cevapsız bırakıp alışveriş turuna çıktı.

AŞKLARINI SIM SIKI ELLERLE GÖSTERDİLER

Önce magazinden köşe bucak kaçan çift geçtiğimiz günlerde yine Nişantaşı’nda objektiflere yakalanmış, çekingen tavırlarla el ele tutuşmuştu. Artık sıkı sıkı el ele poz vermekten çekinmeyen çift aşklarını ulu orta yaşıyor.


Ümran Seyhan ve Kenan Tosun, Nişantaşı sokaklarında aşka geldi! 


BABA KENAN TOSUN KIZI CANSU TOSUN İLE BUZLARI ERİTTİ

Dün objektiflere yakalanan Cansu Tosun ve babası Kenan Tosun’un aralarındaki küslüğe son verdiği ortaya çıktı. Cansu Tosun, aralarındaki buzları erittiği babası ve oğlu Marsel ile gezintiye çıktıkları Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Kucağına aldığı oğlu ve babası ile bir araya gelen Tosun acelesi olduğunu söyleyip, soruları yanıtsız bırakırken "Her şey ortada sorun yok" demekle yetindi.