Ünlü futbolcu, 56 yaşındaki eski sevgilisini öldürdü!

Spor ve magazin dünyası, 28 yaşındaki futbolcu Giovanni Padovani'nin 56 yaşındaki eski sevgilisini bahçe ekipmanıyla öldürmesiyle şoke oldu.

Ünlü futbolcu, 56 yaşındaki eski sevgilisini öldürdü!

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre İtalya'nın kuzeyindeki Bologna'da 23 Ağustos 2022'de yaşanan olaydan önce futbolcudan ayrılan Matteuzzi, Padovani'nin kendisini takip ve tehdit ettiğini söylemiş ve bu durumdan rahatsızlık duyduğunu açıklamıştı. 


Ünlü futbolcu, 56 yaşındaki eski sevgilisini öldürdü!


Fakat takıntılı futbolcu, Ağustos'ta eski aşkına Dell'Arcoveggio Caddesi'ndeki evinin yakınlarındaki bir bahçede eline aldığı bahçe eşyası ile saldırdı.


Ünlü futbolcu, 56 yaşındaki eski sevgilisini öldürdü! - Resim : 2


Matteuzzi, kendisi gibi eski bir model olan Padovani tarafından önce çekiç ve yumruklarla, ardından beyzbol sopasıyla ve son olarak da bahçeden aldığı bir bankla darp edildi.


Ünlü futbolcu, 56 yaşındaki eski sevgilisini öldürdü! - Resim : 3 

Futbolcunun takımı tarafından antrenmana alınmadıktan sonra Bologna'ya gittiği ve eski aşkının evinin önünde pusuya yattığı belirtildi.

Telefondaki kardeşinin sayesinde olay yerine polisler hızla gelse de hastaneye kaldırılan Matteuzzi hastanede yaşamını yitirdi. 

Ünlü futbolcu, 56 yaşındaki eski sevgilisini öldürdü! - Resim : 4


Kıskıvrak yakalanan genç futbolcunun davası dün görüldü... İtalyan yargısı hem kadını takip ettiği hem de öldürdüğü için futbolculuk kariyerinin yanı sıra mankenlik de yapan Padovani'ye müebbet hapis cezası verdi.