Ünlü galericiden Ajda Pekkan'a isimsiz çiçekler!

Bülent Çavuşoğlu'nun uğruna evliliğini bitirdiği Süperstar'ı çok yakınındaki bir sarışın güzelle aldattığı iddia edilmişti...

Ünlü galericiden Ajda Pekkan'a isimsiz çiçekler!

Ajda Pekkan'ın ihanete uğradığı kendisinden 22 yaş küçük Bülent Çavuşoğlu'yla yakın zaman da barıştığı dedikoduları çıkmıştı.

9 yıldır birlikte olduğu iş insanı Bülent Çavuşoğlu tarafından aldatılan Ajda Pekkan'ın geçtiğimiz aylarda ilişkiyi bir daha geri dönmemek üzere bitirdiği konuşulmuştu.

FİLM GİBİ

Fakat öyle bir olay gerçekleşmiş ki sanki film senaryosu gibi bir hikaye ortaya çıkmış. Ayrılık haberlerinden sonra ünlü bir iş insanı; magazin camiası onu galerici olarak da tanıyor. Her ay sıklıkla Ajda Pekkan'ın evine isimsiz çiçekler göndermiş.

Bu iş insanı Pekkan'la tanışıp onunla bir yemek masasında boy göstermeyi hayal ederken olaylar çok farklı şekilde gelişmiş.

HAYALLER SUYA DÜŞTÜ

Tabi çiçekler isimsiz olunca Ajda Pekkan bu çiçeklerin 53 yaşındaki eski sevgilisi Bülent Çavuşoğlu tarafından gönderildiğini düşünmüş.

Eski aşkından gelen ilk telefonla da yelkenleri suya indiren 75 yaşındaki Pekkan, yeniden barışma kararı almış.

İsimsiz hayranın yaptığı çiçekli jestlerle sevgilisine yumuşayan Süperstar, şu sıralar aşkının tadını çıkartırken, bu ünlü galerici de Ajda Pekkan ve Bülent Çavuşoğlu'nun barıştıklarını öğrenince büyük bir şok geçirmiş.

TAKVİM GAZETESİ'NDEN UFUK ÖZCAN'IN YAZISININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ