Ünlü oyuncunun hırsızlık dosyası düştü!

İstanbul Şişli'de bir AVM'de başkasına ait olan telefonu alarak hırsızlık suçu işlediği gerekçesiyle yargılanan ünlü oyuncu Dilara Tor'un davası düştü.

Ünlü oyuncunun hırsızlık dosyası düştü!

Sabah Gazetesi'nden Atakan Irmak'ın haberine göre Taygun A., AVM'ye girerken içinde telefonun da bulunduğu eşyalarını kutuya bırakarak X-Ray'den geçmişti. O sırada güvenliğe bir şey sordu ve telefonunu unuttu, durumu fark edip döndüğünde telefon yoktu.

Kamera görüntüleri izlendi, telefonu Tor'un aldığı ortaya çıktı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Araştırmada Tor'un telefona kendi hattını taktığı tespit edildi. Tor, ifadesinde dosyada karışıklık olduğunu, IMEİ kaydında telefonunun nasıl çıktığını bilmediğini söyledi.

15 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan oyuncu, mahkemeye Taygun A.'ya mağduriyetinin giderilmesi için 10 bin lira verdiğini beyan eden bir dilekçe sundu.

Dilekçede ihmalden dolayı şikayetçiye ulaşılmadığı için dava açıldığı, zararın da yargılama sırasında giderildiği için dosyanın düşmesi talep edildi.

Mahkeme de davanın düşmesine karar verdi, dosya kapandı.