Ünlü oyuncuyu görenler Beren Saat sandı!

TRT'nin reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı'na iki yeni oyuncu katılıyor.

Ünlü oyuncuyu görenler Beren Saat sandı!

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre "Gönül Dağı" dizisi reytingleri alt üst etmeye devam ediyor.

TRT 1’in izlenme rekoru kıran dizisinde 69. bölümde Mücahit Koçak da katılmıştı. Şimdi de ana kadroya genç ve çok güzel bir oyuncu katılıyor. Ferhat Eşsiz’in patronu olduğu Köprü Film imzalı Gönül Dağı’na Melis Sevinç katıldı.

Ayşe Barım’ın dizi ve film piyasasına genç yetenekleri kazandırmak için açtığı ID Studio’nun oyuncusu olan Melis Sevinç, “Gönül Dağı”nda Selma Öğretmen rolüne hayat verecek.

Öte yandan Erencan Vurucu’nın da “Fazıl” rolüyle kadrosuna dahil olduğu dizi Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nda, Ecem Özkaya, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Zümre Meğreli, Sait Seçkin, Güliz Aybay, Öznur Yağcı, Hande Nur Tekin, Sevilay Gültekin, Beril Karademir, Samet Arda Mercan, Ali Toptaş ve Sercan İnceer’den oluşan güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor.

Melis Sevinç'i sosyal medyada Beren Saat'e benzettiler...

Ünlü oyuncuyu görenler Beren Saat sandı!