Varlıklı sosyetiklere "İhtiyacınız mı var?" tepkisi!

Eşlerinin serveti milyonlarca lirayı bulan Yasemin Özilhan ve Aslıhan Doğan Turan gibi ünlüler, Instagram'da ürün reklamı yaparak alay konusu oluyor.

Varlıklı sosyetiklere "İhtiyacınız mı var?" tepkisi!

Sosyal medya sayesinde oturdukları yerden para kazanan isimlerin sayısı her geçen gün çoğalıyor.

Bazıları bedava ürün karşılığında reklam yaparken bazıları ise yaptıkları paylaşımın karşılığında 5 ile 100 bin TL arasında para kazanıyor.

Danla Bilic gibi sosyal medya fenomenleri, bu sayede hatırı sayılır bir servete sahip olurken kimileri ise hiç ihtiyacı yokken bu işe soyundu.

Eşlerinin servetlerine rağmen Instagram'dan reklam yapan Yasemin Özilhan, Açalya Samyeli Danoğlu ve Aslı Şen gibi sosyetik simalar arasına şimdi de Galatasaray'dan yıllık 4 milyon TL garanti para alan Arda Turan'ın karısı Aslıhan Doğan Turan da eklendi.

Instagram'da 301 bin takipçisi olan 35 yaşındaki Turan, önceki gün hesabından bir ağız bakım ürünün tanıtımını yaptı.

İLK İSİM ASLIHAN DEĞİL

Reklam yapması karşılığında 10 bin TL aldığı iddia edilen Aslıhan Doğan Turan'ın sosyal medyayı kazanç kapısı haline getirme çabası, sosyal medyada alay konusu oldu.

Daha önce de Türkiye'nin en zengin ailelerinden Özilhan'ların gelini olan Yasemin Özilhan da Instagram'dan birçok ürünün reklamını yapmıştı.

Yine Ali Şen'in oğlu Metin Şen ile evli olan Aslı Şen de sürekli Instagram'dan ürün paylaşımı yapıyor.

Bursa'nın en zengin ailelerinden birine gelin giden Açalya Samyeli Danoğlu da birçok defa Instagram'da reklam içerikli paylaşımlar yaptı.

TAKVİM GAZETESİ