Volkan Konak: "Sevim Emre ile hiç bir zaman yıldızım barışmadı"

Uzun bir aradan sonra önceki akşam Bodrum Yalıkavak'ta bir mekanda sahne alan 54 yaşındaki şarkıcı Volkan Konak, "Maske bizi bozuyor" açıklamasıyla şaşırttı.

Volkan Konak: "Sevim Emre ile hiç bir zaman yıldızım barışmadı"

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre albüm ve müzik piyasasına kendisini Orhan Gencebay'ın soktuğunu söyleyen Volkan Konak, "Orhan Ağabey hep elimden tutup, bana yardımcı oldu müzik piyasasında ama Sevim Emre ile bir türlü yıldızımız barışmadı" şeklinde konuştu.

"Pandemide hiç maske takmadım!"

Toplumsal bağışıklık kazanılması için aşılama devam ederken, bilim insanları her fırsatta virüse karşı en büyük silahın aşının yanı sıra maske ve sosyal mesafe olduğunu vurguluyor.

Tüm dünyada etkisini sürdüren Corona virüs pandemisi döneminde hiç maske takmadığını dile getiren 54 yaşındaki şarkıcı, bu konudaki açıklamasıyla şaşırttı:

"Pandemi döneminde Ozon tedavisi ve birkaç ilaç kullanarak bağışıklığımı güçlü tutmaya çalıştım. Maske bizi bozuyor, maskenin müziği susturmaması lazım ama yine de siz benim tavsiyelerime bakmayın."

Bodrum'da yaklaşık iki saat boyunca performans sergileyen Volkan Konak, konserini 'Aleni Aleni' parçasıyla noktalayarak, alkışlar eşliğinde sahneden indi.