Yılın Turizm Babası Bülent Kaya!

Azka Otel neden bu kadar gazetecilere fedakar davranıyor? Azka Otel'in patronu Bülent Kaya kimdir? Başarılı iş adamı Azka Otelleri'nin sahibi Bülent Kaya kalbini Montenegrolu fenomen model Bojana Rmandic'e kaptırdı.

Yılın Turizm Babası Bülent Kaya!

Son yılların en dikkatlerine üzerine toplayan Bülent Kaya ve Bodrum Bardakçı Koyu'nda bulunan Azka Otel her sezon kapılarını misafirlerine ve gazetecilere açıyor.

Peki Azka Otel neden bu kadar gazetecilere fedakar davranıyor? Azka Otel'in patronu Bülent Kaya kimdir?

KONSERLERİ NASIL FİNANSE EDİYOR?

Pandemi süresinden önce yaz aylarında bir çok pahalı konserleriyle dikkatleri üzerine çeken Bülent Kaya, Azka Müzik adlı bir müzik yapım şirketi kurdu. 

Sahibi olduğu Azka Müzik Yapım çatısı altında Safiye Soyman, Faik Öztürk, Nihan Akın, Umut Açıkgöz, Cerem Onurluer, Murat Akgün gibi isimlerin de yapımcılığını üstlenmekte.

Bodrum'da bulunan otelin tarihine Bodrum Bardakçı koyunda yer alan Azka Otel 1991’den bu yana 4 mevsim 12 ay boyunca misafirlerine hizmet veriyor.

AZKA OTEL BÜLENT KAYA KONSERLERİ

İlk olarak 2015 yılında Niran Ünsal'ın kapalı olduğu dönemde 2016 yılbaşında Azka Otel'de sahne alacağı haberi çıkıyor.

 

Yılın Turizm Babası Bülent Kaya!

Bülent Kaya ilk hayatımıza bu haberle giriş yapmış oluyor.

AZKA OTEL GÜNDEME NASIL OTURDU?

2017 yılına kadar herhangi bir haber bulunmuyor pahalı düzenlemiş olduğu konserlerden birinde şarkıcı Linet sahne alıyor, Linet sahnede Kaya'nın annesinin elini öpüyor. Ardından gelen habere 'Sahnede nişan' başlığı atılıyor, bir sonraki gün Linet ve Kaya biz arkadaşız cevabı verip haberi yalanlıyor.

Yılın Turizm Babası Bülent Kaya! - Resim : 2

Yılın Turizm Babası Bülent Kaya! - Resim : 3

Yılın Turizm Babası Bülent Kaya! - Resim : 4

Yılın Turizm Babası Bülent Kaya! - Resim : 5

Yılın Turizm Babası Bülent Kaya! - Resim : 6

Yılın Turizm Babası Bülent Kaya! - Resim : 7

 

Sonrasında Kaya, yurtdışında yatırımlar yaptığını ve artık Azka Otel’le tamamen ilgilenmeye başladığını açıklıyor.

BÜLENT KAYA YAZIN OTELDE KIŞIN ÖDÜL GECELERİNDE

2018 yılında Azka Otel,  iki farklı kategoride Altın Marka Ödülü alarak ”double” yaptı. Rekabet artarsa kalite artar.. Kazanan tüketici ve ekonomi olur…

“Yılın Turizm Markası” kategorisinde bir çok rakibini açık ara geride bırakan Azka Otel, bu dalda rekor sayılabilecek bir oyla ödülün sahibi oluyor.

Yılın Turizm Babası Bülent Kaya! - Resim : 8

Çifte Ödüle Erkan Petekkaya Yorumu: ”Hollywood Yıldızı Gibisin”

Öte yandan ünlü iş adamı Bülent Kaya, aynı gece de ”Yılın Turizmcisi” kategorisinde de ödüllendirildi.

Bir kez daha sahneye davet edilen Kaya, ”Başka ödül de alacaksam sahneden hiç inmeyeyim.” sözleri ile tüm davetlileri tebessüm ettirdi.

Bülent Kaya ödül aldığı sırada yakın dostunu ayakta alkışlayan ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, ”Maşallah Hollywood yıldızı gibisin… Bütün ödülleri topladın.” sözleriyle Kaya’yı tebrik ediyor.

2019 yılında da farklı kategorilerde ödüller alıyor iş insanı Bülent Kaya ve böylece tanınmaya başlıyor.

En çok konser verdiği yıl 2019 yılı yaklaşık yirmiye yakın büyük konser düzenliyor otelinde, magazin basınınıylada iyi geçinen Bülent Kaya, böylece her yaptığı konserle basında yer alıyor ve adından sıkça söz ettiyor.

Yılın Turizm Babası Bülent Kaya! - Resim : 9

BASININ TATİL BABASI BÜLENT KAYA

Bülent Kaya'nın otelinde her yaz KANAL D, UÇANKUŞ TV, gibi kanalların magazin programları canlı yayın yapıp bedava barter yapıyor bunu da unutmayalım!

Bülent Kaya çapkınlık haberleriyle de basında yer alıyor!

Dikkat çeken haberlerden biri de bu... Başarılı iş adamı Azka Otelleri'nin sahibi Bülent Kaya kalbini Montenegrolu fenomen model Bojana Rmandic'e kaptırdı. Böylece çapkın iş insanı olarak anılmaya başlanıyor.

Yılın Turizm Babası Bülent Kaya! - Resim : 10

Merak edilen Aziz Kaya Şirketler grubunun başındaki iş adamı Bülent Kaya’nın Azka Otel’deki konserleri için nasıl bir bütçe ayırıyor?

1- İtibar mı istiyor?

2- Azka Otel’in masraflarından mı düşüyor?

3- Vergi mi kaçırıyor?

Akıldaki sorulara iş adamı Bülent Kaya’nın ne cevap vereceği merak ediliyor...

BÜLENT KAYA KİMDİR?

14 Temmuz 1970'te Erzurum'da doğmuştur.  1986 - 1989 yılları arasında İstanbul 50. Yıl Tahran lisesini bitirdikten sonra 2005,2009 Yeditepe Üniversitesi İç Mimarlık bölümünü bitirmiştir. 2009, 2011 yıllarında Yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi Mimarlık bölümünde tamamlamıştır.

1969 senesinde babası Aziz Kaya tarafından kurulan Azka şirketler grubunun ikinci nesil yöneticisi olan Bülent Kaya, 2003 yılından beri Azka şirketler grubunun yönetim kurulu başkanlığını yapmakta.

Kaynak: superkulup.com