Yılmaz Erdoğan'dan eski eşi Belçim Bilgin'e ziyaret

53 yaşındaki oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan, 2006-2018 yılları arasında evli kaldığı Belçim Bilgin (38) ve 11 yaşındaki oğlu Rodin’i kaldıkları Bodrum Torba'daki otelde ziyaret etti.

Yılmaz Erdoğan'dan eski eşi Belçim Bilgin'e ziyaret

Milliyet Gazetesi'nden Umut Ünver'in haberine göre tatil yaptığı otelde Yılmaz Erdoğan'ı karşısında gören Belçim Bilgin, eski eşine sarılarak ünlü oyuncuyla olan ilişkisinin ne kadar iyi olduğunu gösterdi.

Bilgin’in yakınlığına aynı şekilde karşılık veren Erdoğan, oğlu Rodin’i sırtına alıp otel içerisinde omuzları üzerinde gezdirdi.

Arkadaş grubuyla sohbet eden 53 yaşındaki sanatçı, çıkış kapısında ayaküstü soruları yanıtladı. "Gelip bakıyım, 'Ne yapıyorlar' diye görmek istedim” dedi.

Köyceğiz’deki yaşamı sorulan Erdoğan, "Güzel. Yazar olunca hayatımın bir kısmı kapalı geçiyor. Set oluncaya kadar köydeyim. Dizi vardı çektik, polisiye değişik bir iş oldu. Adı ‘Kin’, ilk defa bir uyarlama yaptım. Sonra köye gittim" ifadelerini kullandı.

Pandemiden etkilenen canlı performans ekipleriyle ilgili konuşan Erdoğan, "Onlar için ne yapabiliriz diye arkadaşlarla görüşüyoruz. Bu insanlar için bir organizasyon yapmak lazım. Böyle organizasyon yapacak insanlar olursa severek içerisinde olurum" dedi.

Geçinmek için çalgılarını satan müzisyenler için üzgün olduğunu belirten oyuncu, "Çözüm bulmamak daha üzücü, yetkililerle de sesleniyorum buradan ortak bir şeyler yapılsın” şeklinde konuştu.

Sinema solanlarının kapalı olmasından dolayı dijital platformlara iş yaptıklarını söyleyen sanatçı, "Dijital platformlara çalışıyoruz. Getirisi sabit oluyor. Sinema gişelerinde batabilirsin de yüksek gelir elde edebilirisin de. Burada sabit gelirim var” dedi.

Eser Yenerler’in 'Çok Güzel Hareketler 2' programını sunduğu hatırlatılıp, "Sizi tekrar görecek miyiz?" sorusu üzerine Yılmaz Erdoğan, "O okulun müdürüyüm, Eser de öğrenci işlerinden sorumlu. Pandemi olmasaydı ara bölümlerde gidip gelecektim. Sezon başında yine gideceğim, bazı değişiklikler olacak. Orası bizim evimiz, ben yokken Eser gayet güzel idare ediyor" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş’ın şampiyonluk kutlamalarında spiker Damla Uğurtürk’le görüntülendiği hatırlatılıp, "Aranızda duygusal bir ilişki var mı?" sorusuna Erdoğan, "Arkadaşız, duygusal bir şey yok" cevabını verdi.