14 Şubat'ın 'yalnız kalpler'i

Pazartesi Sevgililer Günü'nü kutluyoruz. Son yıllarda adet olduğu üzere bugünü herkes sevdiğiyle geçirmeye çalışacak...

14 Şubat'ın 'yalnız kalpler'i

Ancak aşka adanan bu günü tek başına geçirecek olanlar da az değil. Hele bazıları var ki, yıllardır Sevgililer Günü'nü yalnız geçiriyor. 

ELISABETH MAS

İspanyol model Elisabeth Mas, iş insanı Caner Karaloğlu'na gönlünü kaptırınca İstanbul'a yerleşmişti. 2014'te başlayan bu aşktan aynı yıl bir kızı olan Elisabeth Hanım, Caner Bey ile 2017 yılında evlenmişti. Ancak bu evlilik uzun sürmedi ve 2020'de boşandılar. Ülkesine dönmeyip kızıyla birlikte İstanbul'da yaşamaya devam eden Elisabeth Mas da uzun süredir yalnız kalpler arasında bulunuyor.

YAĞMUR TANRISEVSİN

Oyuncu Yağmur Tanrısevsin de bu Sevgililer Günü'nü yalnız geçirecek. Güzel oyuncu, daha kariyerinin başlarındayken Kerem Bürsin ile aşk yaşamıştı. 2014 yılında bu aşk bitti ve bir yıl sonra da hayatına Oğuzhan Koç girdi. Dört yıl süren bu aşk da 2019'da bitince ünlü oyuncunun kalbi boş kaldı. Adı birkaç kişiyle anılsa da yalanlayan Tanrısevsin, bakalım tekrar ne zaman aşık olacak!

AHU YAĞTU

Model ve oyuncu Ahu Yağtu, Mart 2012'de Cem Yılmaz ile evlenmiş ve Kemal adında bir oğulları olmuştu. 20 ay sonra da boşanmışlardı. Güzel oyuncunun boşandıktan sonra adı farklı isimlerle anılsa da uzun süreli bir aşk yaşamadı. Bir süredir aşk dedikodusu bile çıkmayan Ahu Yağtu, bu Sevgililer Günü'nü sevgilisiz geçirecek.

SABAH GAZETESİ'NDEN BÜLENT CANKURT'UN YAZISININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ