21 yaşındaki Azra'dan acı haber

Antalya Muratpaşa’da yaşayan, Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisi 21 yaşındaki Azra Gülendam Haytaoğlu’ndan 5 gündür haber alınamıyordu.

21 yaşındaki Azra'dan acı haber

Milliyet Gazetesi'nden Çiğdem Yılmaz'ın haberine göre günlerdir kız kardeşinden haber alamadıklarını belirten Ezgi Haytaoğlu şunları söyledi: “Ailemiz Adana’da yaşıyor, kız kardeşim de Antalya’da. Ben de yanına geldim. Bir süre sonra kız kardeşimde delta varyantlı koronavirüs çıktı. Evde karantinadaydı. 28 Temmuz’da akşam çok sıkıldığını, kapıya çıkıp biraz hava alacağını söyledi. Evden çıktıktan bir süre sonra ise beni arayıp bir arkadaşıyla görüşeceğini bildirdi. Ancak dönmedi, aradım telefonu kapalıydı. 5 gündür  telefonu kapalı, kendisinden haber alamıyoruz. Başına kötü bir şey gelmiş olabileceğinden dolayı endişeliyiz. Bir an önce kardeşimin bulunmasını istiyoruz.”

POLİSE BAŞVURDULAR

Babası Mustafa Haytaoğlu, Adana’dan gelerek kızını aramaya başlarken, hayatından endişe ettiği kızı için polise kayıp başvurusunda da bulundu. Polisin, genç kızı bulmak için arama çalışması başlattığı belirtildi.

Sosyal medyadan da genç kızın bulunması için çağrılar yapıldı.

ACI HABER!

MedyaRadar'da yer alan son dakika haberine göre Haytaoğlu'nun iş için emlakçı M.M.A. isimli bir şahsın evine gittiği anlaşıldı. Buluşmadan bir süre sonra ise Ayhan'ın elinde bavulla dolaşması dikkat çekti. Durumdan şüphelenen ekipler Ayhan'ı gözaltına aldı.

CİNAYETİ İTİRAF ETMİŞ

Ayhan, çapraz sorgu sonrası cinayeti itiraf ederek genç kıza tecavüz ettikten sonra boğduğunu, ardından da cenazesini parçalara ayırarak bavula koyup ormana gömdüğünü söyledi.