40 yaşındaki kadın 21 yaşındaki delikanlıya musallat oldu

İstanbul Sarıyer'de yaşayan Efe Şahin evde yalnızken, kapıya gelen komşusu tarafından taciz edildi. Şahin'in "Ne istiyorsunuz? Neden geldiniz?" diye sorduğu komşu İdil G., "Sizi istiyorum" şeklinde yanıt verdi. Komşu tacizinin tüm detayları ise anne Neşe Şahin'in ifadesinde ortaya çıktı.

40 yaşındaki kadın 21 yaşındaki delikanlıya musallat oldu

HALKTV'nin haberine göre Neşe Şahin ve oğlu Efe Şahin Sarıyer'de birlikte yaşıyorlar. Yargıya yansıyan dosyaya göre olay geçen 21 Temmuz günü yaşandı. 21 yaşındaki Efe Şahin evde yalnızken saat 13.00 sıralarında kapı çaldı. Kapıda tanımadığı bir kadın vardı. Şahin mercekten bakıp kapıdaki kişinin İdil G. (40) isimli kadın olduğunu görünce kapıyı açtı. Şahin, "Ne istiyorsunuz?" diye sordu. Karşısındaki İdil G. ise, "Ne istediğimi biliyorsunuz sizi istiyorum" şeklinde yanıt verdi.

ŞAHİN: "BÖYLE BİRŞEY MÜMKÜN DEĞİL"

Şahin böyle bir şeyin mümkün olmadığını söyledi. Ancak kadın uzun süre kapıda kalmaya devam etti. Kadının kapıdan ayrılmasının ardından Şahin annesinin gelmesini bekledi. Annesinin gelmesinin ardından Sarıyer'de bulunan polis merkezine giderek şikâyetçi oldu.

KAPIYA DONDURMA GELDİ

Anne Neşe Şahin'in polis merkezinde verdiği ifade ise İdil G. 'nin sistematik tacizini gözler önüne serdi. Anne Şahin ifadesinde, "Yaklaşık bir ay önce kapım çalındı. Açtığımda dondurma siparişi olduğunu gördüm. Ancak ben dondurma sipariş etmemiştim. Daha önce görmediğim değişik giyimli bir bayan gelerek, dondurmanın kendisine ait olduğunu söyleyerek, 'Keşke yeseydiniz' dedi. Dondurmayı alarak gitti" ifadelerini kullandı.

'ÇOCUKLARINIZLA TANIŞABİLİR MİYİM'

Aynı kadının birkaç gün sonra sabah 08.00 sıralarında tekrar kapıya geldiğini aktaran anne Şahin, "Bu kez 'Köpeklerim sizi rahatsız ediyor mu?' diye sordu. 'Hayır' dedim. Uykuluydum. Kapıyı kapattım. Birkaç saat sonra tekrar kapıya geldi. Bu kez 'Evinizden su ve aşırı gürültü sesi geliyor' diye kapıya geldi. Ben de evde ses olmadığını, çocuklarımın uyuduğunu söyledim. 'Ben çocukları çok severim görebilir miyim?' dedi. Çocuklarımın uyuduğunu söyledim. Kapıyı kapattım. Sonra oğlumun kapısına dayanmış" diye konuştu.

İKİ AYRI SUÇTAN SORUŞTURMA

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı İdil G. hakkında, "Cinsel taciz ve kişilerin huzur ve sükûnunu bozma" suçundan soruşturma başlattı. Adresinde bulunamayan İdil G.’nin ifadesi ise alınamadı.