Adnan ve Begüm Şen çiftlik evlerini diziye kiraladı

Yapımcıların, evleri için önerdikleri astronomik rakamlara "Hayır" diyemeyen cemiyet hayatının sosyetik isimlerine Adnan- Begüm Şen çifti de katıldı.

Adnan ve Begüm Şen çiftlik evlerini diziye kiraladı

Türk dizi sektöründe yaşanan hareketlilik; villa ve yalı sahibi sosyetik isimlerin de yüzünü güldürmüştü. 

Büyük oğulları Alp'i kaybettikten sonra 2016 yılında Los Angeles'a (LA) taşınan Şen çifti, İstanbul Şile'deki çiftlik evlerini bir diziye kiraya vermiş.

Kira gelirini ise hayırlı bir işte kullanıyorlarmış. Hatırlarsanız Şen çifti, oğullarının adını yaşatmak için 'Alp Şen Vakfı'nın kurmuştu.

Büyük oğulları Alp'i kaybettikten sonra 2016 yılında Los Angeles'a (LA) taşınan Şen çifti, İstanbul Şile'deki çiftlik evlerini bir diziye kiraya vermiş. Kira gelirini ise hayırlı bir işte kullanıyorlarmış.

Oğullarının anılarının olduğu Şile'deki söz konusu çiftlik evi ile Levent'teki villalarını da, tedavi için şehir dışından gelen çocukların konaklaması için vakfın hizmetine sunmuşlardı.

LA'de emlak kralı olarak anılan ve 2020'den beri Türkiye'ye ayak basmayan çift, aylık 50 bin dolar olduğu söylenen kira gelirinin hepsini oğullarının adını taşıyan vakfa bağışlıyormuş.

BÜLENT CANKURT'UN SABAH GAZETESİ'NDE YAYINLANAN YAZISININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ!..