Ahmet Kural, 'Sebebi bende kalsın' diyerek eski dostunu bombaladı!

Gökay Kalaycıoğlu'nun programına konuk olan ünlü oyuncu Ahmet Kural yakın arkadaşı Murat Cemcir hakkında ilk kez konuştu. Murat Cemcir ile küs oldukları konuşulan Ahmet Kural olayla ilgili tüm bilinmeyenleri anlattı.

Ahmet Kural, 'Sebebi bende kalsın' diyerek eski dostunu bombaladı!

"Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece" programının bu haftaki konuğu geçtiğimiz haftalarda babalık heyecanı yaşayan Ahmet Kural oldu.



Ahmet Kural, 'Sebebi bende kalsın' diyerek eski dostunu bombaladı!


Düğününe katılmayan ve bir süredir küs olduğu Murat Cemcir hakkında konuşan Ahmet Kural samimi açıklamalarda bulundu.



Ahmet Kural, 'Sebebi bende kalsın' diyerek eski dostunu bombaladı! - Resim : 2


Kural, Gökay Kalaycıoğlu'nun "Murat Cemcir ile küs müsün?" sorusuna "Birbirimize uzun bir süredir kırgınız. Niyesi de yok. Niyesinin her zaman bizde kalmasını isteriz. Düşman değiliz, birlikte çok güzel başarılara imza attık. Onun emeği bende çoktur, benim de emeğim onda çoktur. Şu an bir kırgınlık dönemi geçiriyoruz. Arkadaşlık ve dostluklar arasında olur böyle şeyler" cevabını verdi.


Ahmet Kural, 'Sebebi bende kalsın' diyerek eski dostunu bombaladı! - Resim : 3


Başarılı oyuncu, Cemcir'i düğününe mesaj göndererek çağırdığı için gelmediği iddiasıyla ilgili de "Konuşmadığımız için davetiyeyi mesajla gönderdim. O da cevap yazmadı. Kırılmış bana. Durumumuza üzülüyorum, biz bu yola beraber çıktık. Bir anda küsüp gitmek, tavır yapmak kolay değildir. Hiç kimse nankörlük yapmasın bence. Bizler başarılı, iyi insanlardık. Maalesef şu an birbirimize kırgınız. Günün birinde barışılır, konuşulur. Biz düşman olacak insanlar değiliz. Nankör değiliz. Ben kimseye kapımı kapatmam. O zaten benim büyüğümdür. Bu anlaşmazlıklar geçer" dedi.