Akbatı’dan yarıyıl tatiline özel etkinlikler

Akbatı, 20 Ocak'ta başlayacak yarıyıl tatili etkinlikleriyle çocuklara özel aktivitelerle dolu bir tatil programı sunacağını duyurdu.

Akbatı’dan yarıyıl tatiline özel etkinlikler

Çocuklar, kukla gösterisinden modern dans atölyesine, satranç, bitki dikim ve geri dönüşüm atölyesinden çocuk tiyatrosuna kadar çeşitli etkinliklere katılım sağlayabilecek.

Akbatı’nın yarıyıl tatili etkinlikleri 20 Ocak’ta ‘Karne Hediyesi’ sürprizleri ile başlayacak. Çocuklar, 20-21 Ocak’taki ‘Kukla Gösterisi’ ve 22-23 Ocak’ta düzenlenecek modern dans atölyesi ile keyifli anlar yaşayacak.

SATRANÇTAN SİHİRBAZLIK GÖSTERİSİNE KADAR BİRÇOK ETKİNLİK

Çocuklar, 24-25-26 Ocak’ta düzenlenecek geri dönüşüm atölyesinde hem eğlenecekler hem de çevre bilinci kazanacaklar. 27-28 Ocak’ta sihirbazlık gösterisi ile zekâ ve stratejiyi geliştirmeye yönelik düzenlenecek satranç atölyesi 29-30 Ocak’ta gerçekleşecek. 31 Ocak ve 1 Şubat tarihlerinde ise Çocuk Festivali’nde gerçekleştirilecek.


Akbatı’dan yarıyıl tatiline özel etkinlikler



TATİLİN SON GÜNLERİNDE BİTKİ DİKİM ATÖLYESİ VE ÇOCUK TİYATROSU

2 Şubat’ta gerçekleşecek bitki dikim atölyesi, çocuklara doğayı sevme ve bitkilerle ilgilenme fırsatı sunacak. 3-4 Şubat’ta düzenlenecek çocuk tiyatrosu ile çocuklar tatilin son günlerinde keyifli bir tiyatro deneyimi yaşayacaklar.

DHA