Akmerkez'de yılbaşı alışveriş şenliği başladı

Akmerkez, yılbaşına özel fırsatlar, hediyeler ve etkinliklerle alışveriş şenliği başlattığını duyurdu. 31 Aralık'a kadar sürecek şenlik kapsamında seçili markalarda indirimler, kampanyalar ve süprizler ziyaretçileri bekliyor.

Akmerkez'de yılbaşı alışveriş şenliği başladı

Akmerkez içerisinde kurulan dev yılbaşı ağacı, ışık gösterileri, PitPat ve Niks'in kortej müzik performansları, yılbaşı alışveriş şenliği ve Floral Fest ile yılbaşı coşkusu yaşatmayı hedefliyor.


Akmerkez'de yılbaşı alışveriş şenliği başladı


Şirketten yapılan bilgilendirmede şu ifadelere yer verildi:

"Tasarımcı Emre Ertürk'ün EmreNY çanta mağazası Akmerkez'de açıldı. Doğa dostu ve sürdürülebilir materyallerle tasarımlarını hayata geçiren Ertürk, lüks çantalarının yanı sıra havayolları onaylı kedi ve köpek taşıma çantaları ile yoğun ilgi görüyor. Tasarım çantalarını ulaşılabilir lüks fiyat segmentinde beğeniye sunan Ertürk, sürdürülebilir tasarımlarla doğaya karşı açılan savaşa dikkat çekmek istiyor.

"Misafirler, mağazalardan, 1 Aralık 2023 - 15 Ocak 2024 tarihleri arasında aynı gün içerisinde yapacakları her bin 500 TL ve katları tutarında alışveriş karşılığında; elektrikli bisiklet, kahve makinesi, telefon, ıpad, mikser, robot süpürge ve airfryer kazanma şansı elde edecek.

"Yılbaşı Alışveriş Şenliği kapsamında, Akmerkez mobil uygulamasını yükleyen ve Etiler, Bebek, Akatlar ve Ulus bölgesinde ikamet eden misafirler, bin 500 TL üzeri yılbaşı alışverişlerinde eve teslim fırsatından yararlanabilecek. Mobil uygulama üzerinden kampanya kodu alan misafirler, 22-31 Aralık tarihleri arasında Akmerkez mağazalarından yapacağı bin 500 TL üzeri alışverişlerde, hediye paketleme hizmetinden de yararlanabilecek."

DHA