Ali Eyüboğlu 'Aramızda Kalmasın' programına veda etti

Müge Dağıstanlı Erdoğan ve Ali Eyüboğlu'nu buluşturan "Aramızda Kalmasın" programı 2 Ocak günü start almıştı.

Ali Eyüboğlu 'Aramızda Kalmasın' programına veda etti

Deneyimli gazeteciler Müge Dağıstanlı Erdoğan ile Ali Eyüboğlu, Tv8'de ekrana gelen "Aramızda Kalmasın" programında gündeme damga vuran olayları enine boyuna konuşarak objektif tespitleri ve yorumlarıyla izleyenleri ekran başına toplamıştı.

Ali Eyüboğlu bugün son kez "Aramızda Kalmasın" programında yer aldığı ifade ederek; "Bir veda konuşması yapacağım bugün. Benim bu programda son yayınım. Sabah instagram hesabımda da paylaştım veda zamanı diye.

Majör sebebi söyleyeyim. Ben 33 yıldır Milliyet Gazetesi'nde yazarlık ve yöneticilik yaptım. Milliyet'in çizgisinde magazin gazeteciliğini yaptım. 

Magazinde habere bakışta iki temel sebep vardır... Biri kamu yararı, biri kamu merakı. Daha çok kamu merakı olsa da ben kamu yararından yanayım. Yani özel hayatlara uzak durmak, mesafeli durmak, onlar izin vermediği sürece girmemekten yanayım. Bu çizgimi de buraya yansıttım ama sevgili Müge de yıllarca Posta Gazetesi'nde magazin gazeteciliği yaptı. O daha çok kamu merakı kısmında. Ben açıkçası oraya evrilemedim, evrilmemi de kimse beklemesin.

Majör sebep budur. Kimseye kırılmadan, darılmadan veda ediyorum." açıklamasında bulundu.



 


Müge Dağıstanlı Erdoğan da Ali Eyüboğlu'nun kendisinin meslek büyüğü olduğunu ve onu çok sevdiğini ifade ederek, birlikte yayın yaptıkları 1 ay için Eyüboğlu'na teşekkür etti.