Ali Sunal'dan "Güldür Güldür Show" açıklaması

Show TV'de yayınlanan 'Güldür Güldür Show' programının sunucusu Ali Sunal, tepki çeken gazi skeciyle ilgili açıklama yaptı.

Ali Sunal'dan "Güldür Güldür Show" açıklaması

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Show TV'de yayınlanan mizah programı 'Güldür Güldür Show'un 'gazi kartı'nı konu alan skeci sosyal medyada tepki çekmişti.

Söz konusu skeçte gazi rolündeki oyuncuya karşı "Sen acılarından besleniyorsun. Sen hep odak noktası olmaya çalışıyorsun ve bencilsin. Tamam en gazi sensin. Kurşun yemek seni ayrıcalıklı yapmaz" sözleri kullanıyor.


Ali Sunal'dan "Güldür Güldür Show" açıklaması


RTÜK İNCELEME BAŞLATTI

'#GüldürGüldürHaddiniBil' etiketi X'te ilk sıraya yükselince Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, 'Güldür Güldür Show' hakkında inceleme başlatıldığını duyurmuştu.



Ali Sunal'dan "Güldür Güldür Show" açıklaması - Resim : 2


"BU EKİPTEN KİMSE BİR GAZİYE SAYGISIZLIK ETMEYİ DÜŞÜNEMEZ"

Ali Sunal tepkilerin ardından açıklama yaptı:

"Doğruyu anlatacağız ama doğruyu anlatmak için önce yanlışı göstermemiz lazım. Bugüne kadar 'Güldür Güldür Show' her zaman haklının, doğrunun yanında oldu, haklıyı doğruyu savundu buna böyle de devam edecek. Sosyal medyada gündem olduk, skeçte anlattığımız bir yanlış, bizim doğrumuz gibi kabul edilince iş gündeme düştü ve konu tartışmaya açıldı.


Ali Sunal'dan "Güldür Güldür Show" açıklaması - Resim : 3


Yanlışı anlatmadan doğruyu gösteremeyiz ama bu yanlış bizim doğrumuz gibi yansıtılınca tabii iş üzücü bir hale geldi. Bizi asıl kahreden gazilerimizin karşısına bu gündemle çıkmak...



Ali Sunal'dan "Güldür Güldür Show" açıklaması - Resim : 4


Bu ekipten kimse bir gaziye saygısızlık etmeyi bırakın düşünemeyiz bile efendim. Böyle bir konuyla gazilerimizin karşısında olduğumuz için hepsinden özür diliyoruz."