Alparslan Büyük Selçuklu 5 Aralık Yeni Bölüm Var mı Yok mu? Ne zaman?

Yasak Elma Bayram Edecek! Alparslan Büyük Selçuklu 37. Yeni bölümü ne zaman yayınlanacak sorusu taa ki Barış Arduç’un koronaya yakalandığı günden beri araştırılıyor. Peki, Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm bu akşam var mı?

Alparslan Büyük Selçuklu 5 Aralık Yeni Bölüm Var mı Yok mu? Ne zaman?

Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm var mı sorusu? Yaklaşık 3 haftadır her Pazartesi akşamı merakla yanıtı araştırılmaktayken, bu akşam da aynı senaryo ile Alparslan Büyük Selçuklu 5 Aralık yeni bölüm var mı yok mu? Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm ne zaman sorularının yanıtları ile Google şu sıralar meşgul. Bir türlü yayınlanamayan Alparslan Büyük Selçuklu 37. Bölüm ne zaman yanıtı için 1 hafta daha bekleyeceğiz. Bu Akşam Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm var mı? Neden yok sorusunun yanıtı sizlerle.

 

Alparslan Büyük Selçuklu 5 Aralık Yeni Bölüm Var mı Yok mu? Ne zaman?

 

Geçtiğimiz sezondan beri Pazartesi akşamlarının tarihi dizisi olarak reytinglerde üst sıralara taşınan ve aynı gün yayınlanan diğer dizileri adeta alt eden Alparslan Büyük Selçuklu 37. Bölüme kadar heyecanla ulaşmış iken, bu akşam da yayınlanması beklenen Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm var mı sorusu özellikle de Google üzerinden yanıtı bekleniyor.

 

Alparslan Büyük Selçuklu 5 Aralık Yeni Bölüm Var mı Yok mu? Ne zaman? - Resim : 2

 

Alparslan’ın bir devlet kurma mücadelesinin aşkla betimlendiği Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm geçtiğimiz haftalarda yayınlanmamasının sebebinin başrol oyuncusu Barış Arduç’un koronaya yakalanması olarak açıklanmıştı. Stok bölümü olmayan Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölümü yayınlanmamış hatta Alparslan Büyük Selçuklu 28 Kasım yeni bölümü de olmaması akıllara hiç mi stok bölümü yok sorusunu getirmişti.

Alparslan Büyük Selçuklu 5 Aralık 2022 yeni bölüm var mı?

Alparslan Büyük Selçuklu son bölümünde çok merakta bırakacak son final sahnesi ile bitmesi akabinde de bir türlü yeni bölümü yayınlanamamıştı. Alparslan Büyük Selçuklu dizisi Dünya Kupası maçlarının hengâmesine uğradı. Katar Dünya Kupası maçlarının Türkiye yayın temsilcisi TRT1 olarak açıklanması sonrasında maç günlerine denk gelen dizilerin ya yeni bölümleri yayınlanmadı ya da özetsiz olarak başladı. 5 Aralık 2022 tarihinde de mevcut Dünya Kupası maçı sebebiyle Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölümü yayınlanmayacak.

Alparslan Büyük Selçuklu 37. Yeni bölüm ne zaman?

Stok bölümlerinin bulunmaması bir yana Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yayınlanmama sebebinin maçlar olduğu bilinirken, 18 Aralık’ta dünya kupasının bitmesi sonrasında Alparslan Büyük Selçuklu'nun yeni bölümleri kaldığı yerden devam edecek.

 

Alparslan Büyük Selçuklu 5 Aralık Yeni Bölüm Var mı Yok mu? Ne zaman? - Resim : 3

 

Bu akşam Portekiz Uruguay maçı oynanacak. Alparslan Büyük Selçuklu dizisi yayın saatine gelen maç sebebiyle dizinin yeni bölümü yayınlanmayacak ancak Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölümü ne zaman sorusunun yanıtı ise karşımıza 12 Aralık çıkacak. Önümüzdeki hafta Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölümü, maç olmaması sebebiyle yayınlanacak.