Amber Heard şimdi de rol arkadaşıyla ters düştü!

Ünlü oyuncu Amber Heard, Johnny Depp'i şiddetle suçladığı davayı kaybettikten sonra bu defa da eski rol arkadaşı Jason Momoa hakkındaki suçlamalarıyla dikkat çekiyor. Heard, Aquaman yıldızını eski kocası Johnny Depp'e benzemekle suçladı.

Amber Heard şimdi de rol arkadaşıyla ters düştü!

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre bir zamanlar Hollywood'un en gözde çifti olan Amber Heard ve Johnny Depp, 2021 yılında birbirinden skandal iddialarla uzun süre gündemde kaldı.

İkili sadece 15 ay evli kalmış, şiddetli bir boşanma süreci yaşamış ve ardından da Heard'ün kaleme aldığı ve Depp'i fiziksel ve cinsel saldırıyla suçladığı yazısıyla gündeme bomba gibi düşmüştü.

Depp, suçlamalardan sonra gösteri dünyasından dışlanmış, Karayip Korsanları ve Fantastik Canavarlar gibi önemli projelerden de tek tek çıkarılmıştı.


Amber Heard şimdi de rol arkadaşıyla ters düştü!


2021 yılına gelindiğinde ise tüm dünya, duruşmaları canlı olarak yayınlanan ve ikili arasında mahkemede başlayıp haftalarca süren bir itibar savaşına tanık oldu.

İlişkileriyle ilgili detaylar bir bir ortaya çıkarılırken, Depp'in eski sevgilisi Kate Moss gibi ünlü ve sürpriz tanıklar da ifadeleriyle yer aldı.

Sonunda dava Depp'in lehine sonuçlanırken bu defa da Heard kariyerine ciddi bir darbe aldı.



Amber Heard şimdi de rol arkadaşıyla ters düştü! - Resim : 2



Hatta bu dava sonrasında Heard'ün Aquaman'ın devam filmindeki görüntülerinin büyük bir kısmının çıkartıldığı basına yansıdı.

Şimdi Heard, ilginç bir suçlamayla yeniden dikkat çekiyor.


Amber Heard şimdi de rol arkadaşıyla ters düştü! - Resim : 3

Heard, Aquaman'deki rol arkadaşı Jason Momoa'yı sette sarhoş olmak ve eski kocası Johnny Depp gibi giyinmekle suçladı.

Heard'ün terapistinin aldığı notlara göre; "Jason beni kovmak istediğini söyledi. Jason sarhoş, sete geç saatlerde geliyor. Johnny gibi giyiniyor. Tüm yüzükleri bile var" dedi. 

Filmin yapım şirketi DC'den bir sözcü Momoa'nın 'Aquaman and the Lost Kingdom' setinde her zaman profesyonel bir şekilde davrandığını söyledi. 


Amber Heard şimdi de rol arkadaşıyla ters düştü! - Resim : 4 


Sette bulunan bir kişi de Momoa'nın herkes gibi arada bir bira içmeyi sevdiğini ancak yıldızın sete sarhoş gelmediğini belirtirken "Ve Johnny Depp gibi giyinmiyor. Her zaman bohem bir tarzı vardı" dedi.

2018 yapımı "Aquaman"ın devamı olan Aquaman ve Kayıp Krallık (Aquaman and the Lost Kingdom), 22 Aralık'ta vizyona girecek.