Anta Toros Gülriz Sururi'nin vasiyetini açıkladı

2018'de Gülriz Sururi ile birlikte en uzun çalışan kadın oyuncu olan Anta Toros, "Bana bir vasiyeti olmuştu" diyerek, usta ismin kendisiyle paylaştığı sözleri açıkladı.

Anta Toros Gülriz Sururi'nin vasiyetini açıkladı

Bir dönemin ünlü yıldızı Hülya Koçyiğit, TRT 2 ekranlarında yayınlanan 'Film Gibi Hayatlar'da konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Programın bu haftaki konuğu tiyatro sanatçısı Anta Toros oldu.

Gülriz Sururi ile birlikte en uzun çalışan kadın oyuncu olan Toros, "Beni hem seviyordu, hem rahat oynuyordu benimle. Ben öne geçmeye çalışmam. Bende öyle bir huy yoktu. Bana bir vasiyeti olmuştu. Fizik olarak da belki biraz andırıyor muydum, bilmiyorum. Bana, 'Filmimi yapacak olurlarsa sen oyna' dedi ama öyle bir şey yapılmadı zaten. O kadar uzun yaşadı ki film yapmaya gerek kalmadan ben yaşlandım. Artık ben yaşlandım ama şimdi onu oynayacak oyuncu daha genç olmalı bence" şeklinde konuştu.

Usta tiyatrocu Misak Toros ile uzun yıllar mutlu bir evlilik yaşayan Anta Toros, kaybettiği eşiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Toros, "Misak çok şeker bir insandı. Hümanist, yardımsever, bildiklerini öğretmeye çalışan ve çok yönlü biriydi. Çok enerjikti... Onun peşinde koşturmaktan topuklarım aşındı diyebilirim. Bana çok yardımcı oldu. Oyunculukla ilgili en başta ondan öğrendim birçok şeyi. Çok iyi bir insandı. Bazen bakıyorum; 'Öyle biri var mı acaba?' diyorum ama hiç rastlayamadım, göremedim. 'Uzaylı mıydı acaba?' diyorum" ifadelerini kullandı.