Arda Turan Seçil Erzan'a ateş püskürdü

Futbol dünyasını 'Fatih Terim Fonu' adı altında dolandıran Seçil Erzan'a 7.5 milyon dolarını kaptıran Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan'a gönderdiği ses kayıtları davaya girdi.

Arda Turan Seçil Erzan'a ateş püskürdü

İstanbul'da banka şube müdürlüğü yapan Seçil Eerzan'ın 'Fatih Terim Fonu' adı altında yaptığı milyarlık vurguna en fazla para kaptıran isimlerden olan Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan'a yolladığı ses kaydı ortaya çıktı.

ShowHaber'de yayınlanan habere göre oldukça sinirlenen Arda'nın "Gerekeni yapacağım" derken bu kaydı dinleyen Erzan panik olarak, "Çok gergin. Aramaz değil mi kimseyi?" ifadelerini kullandı.


 

Okan Turan'ın Seçil Erzan'a dinlettiği 10 Mart 2023 tarihli ses kaydında Arda Turan şu ifadeleri kullanıyor:

"O BENİM İÇİN BİTMİŞTİR"

"Abicim şimdi ben çok konuşuyorum diye hani böyle söylendim. Söylendim diye o biraz fazla hani böyle idare et. İdare et. Biz söyleniyoruz. Söyleniyoruz. O, 'He' diyor. Ağlıyor. Konuyu geçiyor, istediğini yaptırıyor, kapatıyor. O sanıyor ki ben hiçbir şey yapmayacağım. Ben çocuklarımın üzerine yemin ettim. Ben gerekeni yapacağım. Anladın mı? O benim için bitmiştir. Konu da kapanmıştır.

"ONA NE YAPACAĞIMI GÖSTERECEĞİM"

Bu işleri toparlayacağım. Senden ricam konuş onunla. Bize yazılı olarak ISIN kodu mudur nedir onların hepsini, imzalı kağıtları versin. Benim elimde bundan sonra belge olacak. Ben... Ben çok kötü yapacağım. Ben bu hallere düşecek adam değildim. Ben o kadar söylüyorum. Ben biraz fazla konuştuk çünkü fazla böyle. Ha şöyle olur, böyle olur. Ben ona ne yapacağımı göstereceğim."

"ARAMAZ DEĞİL Mİ KİMSEYİ?"

Bu ses kaydını dinleyen Erzan ise Okan Turan'a "Ne yapacağız Okan. Çok üzülüyorum" şeklinde mesaj attı. Okan Turan, "Uğraşacağız biraz. Sakinleştireceğiz" diyerek Erzan'ı teskin ederken panik olan Erzan, "Çok gergin. Aramaz değil mi kimseyi?" ifadelerini kullandı.