Aslıhan Doğan Turan'dan üçüncü çocuk açıklaması!

Asil Aslan ve Hamza Arda adında iki oğulları olan Aslıhan Doğan Turan, yeniden annelik heyecanı yaşamak istediğini açıkladı.

Aslıhan Doğan Turan'dan üçüncü çocuk açıklaması!

Aslıhan Doğan Turan ile futbolcu Arda Turan'ın yedi yıllık arkadaşlığı 2015'te aşka dönüşmüştü. 2019'da nikah masasına oturan çift, aynı yıl oğulları Hamza Arda'yı kucaklarına almıştı. İkilinin ikinci çocukları Asil Aslan ise geçtiğimiz sene dünyaya gelmişti.

"YENİDEN ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTİYORUM"

Mutlu evlilikleri süren çiftten Doğan, YouTube'da yayınlanan "Bize Kaldı" adlı programa konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulunan Aslıhan Doğan Turan, yeniden çocuk sahibi olmak istediğini dile getirdi.

"KIZ ÇOCUK İSTİYORUZ"

İki oğlu olan Turan, konuyla alakalı, "Kız istiyoruz. Sadece benim istememle olmuyor tabi, Arda da istiyor." şeklinde konuştu.

"BENİM ARKAMDAN YEMEK YEDİRİYORLAR"

Çocuklarını her şeyin üstünde tuttuğunu vurgulayan Aslıhan Doğan Turan, annesi ve kayınvalidesinin de torunları için delirdiğini anlattı.

Ünlü isim, "Benim arkamdan yediriyorlar. Cumartesileri bizim Bayrampaşa günlerimiz. Kayınvalidemlere gidiyoruz yemek yemek için. Eski jenerasyon çocukları patlayana kadar yedirmek istiyor." dedi.