Ayrılıklar 'Sefirin Kızı'na yaramadı

İlk sezonundan bu yana büyük heyecanla takip edilen Sefirin Kızı dizisi son dönemlerdeki ayrılıkların ardından reytinglerde geriye düştü.

Ayrılıklar 'Sefirin Kızı'na yaramadı

Başrollerinde Engin Akyürek, Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu’nun yer aldığı dizide Kaygılaroğlu ve Atagül’ün diziden ayrılması hayranlarını üzerken diziye de büyük kan kaybettirdi.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre Pazartesi gününün reyting sıralamasında Total ve AB’de Uyanış Büyük Selçuklu zirvede yer aldı. Maraşlı Totalde 5. sırada AB’de ise 3. sırada yer aldı. Sefirin Kızı ise geçtiğimiz haftalarda 5-6. sıralarda yer alırken Tuba Büyüküstün transferi ve hikayedeki değişiklikle hem Totalde hem de AB’de 11. sırada yer bulabildi.

İlk bölümden itibaren dizide yer alan Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu’nun ayrılışı ile büyük düşüş yaşayan Sefirin Kızı dizisinin önümüzdeki gidişatı şimdiden merak konusu oldu.

Ayrılıklar 'Sefirin Kızı'na yaramadı

İzleyicilerin Tuba Büyüküstün’e alışması ile birlikte reytinglerde istenilen başarıyı yakalayıp yakalamayacağı hikayenin gidişatıyla ortaya çıkacak.