Ayşenur Arslan, gözaltı sürecini anlattı: "Cenaze törenime katılmak gibiydi"

Halk TV’de yayımlanan "Medya Mahallesi" programında İçişleri Bakanlığı'nın önündeki bombalı saldırıya ilişkin yaptığı açıklamalar nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan gazeteci Ayşenur Arslan, süreci anlatan bir yazı kaleme aldı.

Ayşenur Arslan, gözaltı sürecini anlattı: "Cenaze törenime katılmak gibiydi"

halktv.com.tr için bir yazı kaleme alan Arslan, “Savcılığa götürüldüğüm ve sonrasındaki günler kendi cenaze törenime katılmak gibiydi. Ne çok sevenim, kardeşim, yoldaşım varmış. Ne çok kişi benim için üzülmüş. Tam aksine hayatıma zenginlikler katan bir serüvendi” ifadelerini kullandı.

Arslan, “Sürpriz değildi. Yaklaştığını toprağın kokusundan, havadaki elektrikten hissettiğiniz bir fırtınaydı! Şaşırmadım. Sarsılmadım. Üstelik, dedim ya, kendi cenaze törenime katılma fırsatı bulmaktan mutlu bile oldum” diye yazdı.

Ahmet Necdet Sezer’den Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Ekrem İmamoğlu’ndan telefonlar aldığını belirten Arslan, “Bu ‘ilk’ yazı, yürüyüşün ilk metreleri. Öyle kabul edin. Sonrası mı! Önce şu zonanın hesabını göreyim bir. Sonrasını sonra paylaşırız” ifadelerini kullandı.

YAZIYI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!