Baran Tınaz: "Darp olayında zan altında kaldım"

Deren Talu ile ilişkisini geçtiğimiz aylarda sonlandıran Baran Tınaz, eski aşkının kardeşi Derin Talu'nun darp olayının kendisiyle karıştırılmasıyla ilgili konuştu.

Baran Tınaz: "Darp olayında zan altında kaldım"

Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu'nun işletmeci eski aşkı Baran Tınaz, Bebek'teydi.


Baran Tınaz: "Darp olayında zan altında kaldım"


Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre
 Talu ile ilişkisini geçtiğimiz aylarda sonlandıran Tınaz, eski aşkının kardeşi Derin Talu'nun darp olayının kendisiyle karıştırılmasıyla ilgili konuştu.



Baran Tınaz: "Darp olayında zan altında kaldım" - Resim : 2


"Kesinlikle darp olayı yok. Benimle bir alakası yok"
diyen Baran Tınaz, "Olayın detayını tam olarak bilmiyorum. Konuşmam da doğru olmaz" ifadelerini kullandı.


Baran Tınaz: "Darp olayında zan altında kaldım" - Resim : 3


Tınaz, "Deren Talu ve Baran Tınaz ilişkisi de darp sebebiyle bitti" yönündeki söylentileri hatırlatan muhabirlere, "Bu olaylar bizim aileye ters. Asla böyle bir durum yok. Deren ile 3 senelik ilişkimiz vardı. Biz ortaklaşa sonlandırma kararı aldık. Asla ve asla darp olayı yok tabii ki. Darp olayı ile ilgili ise tanıklar varmış sanırım, öyle söyleniyor ama varsa da açıklasınlar çünkü ben zan altında kaldım. Benimle bir ilgisi yoktur" açıklamasını yaparak, yanlış anlaşılma olduğunu dile getirdi.


Baran Tınaz: "Darp olayında zan altında kaldım" - Resim : 4


Deren Talu ile yollarını ayırmasının bir diğer sebebinin de kıskançlık olduğu iddialarıyla alakalı ise, "Kıskançlık her ilişkide olabilir. Biz anlaşarak ve arkadaşça ayrıldık" ifadelerini kullandı.