BİM'den tavuk alanlar dikkat!..

Ünlü zincir marketlerden biri olan BİM'de satılan tavukların soğutucu özelliği olmayan kamyonlarda taşındığı ortaya çıktı.

BİM'den tavuk alanlar dikkat!..

Son günlerde fahiş fiyat tartışmaları yüzünden gündeme gelen zincir marketler halkın sağlığıyla da çok kolaylıkla oynayabiliyor. Bunun son örneği BİM’den geldi.

Sosyal medyada ‘denetle’ ismiyle paylaşımlarda bulunan bir sayfa,  BİM’in halkın sağlığıyla nasıl oynadığı bir fotoğrafla belgeledi. 

Ankara’da çekildiği öne sürülen söz konusu fotoğrafta BİM markete ürün getiren soğutucu özelliği olmayan bir arabanın yolcu koltuğunda tavuk taşındığı ortaya koyuldu.

Yapılan paylaşımda “Ankara’nın göbeğinde, Çankaya’da yolcu koltuğunda ve soğutucu olmayan kamyonette tavuk taşındığına şahit olunuyor. İnanmakta güçlük çekiyoruz. Tavuk soğuk zinciri kırıldığında hayati risk taşıyan gıdalardan biridir.” ifadelerine yer verildi.

BİM'den tavuk alanlar dikkat!..

“BİM’DEN TAVUK ALMAK MI ALLAH KORUSUN!”

Tavukta yaşanılacak bir gıda zehirlenmesinin ölümcül neticeler doğuracağı herkes tarafından bilinirken BİM gibi Türkiye’nin her ilçesinde marketi bulunan bir firmanın böyle sorumsuz bir şekilde nakliye yaptırması halkın büyük tepkisine neden oldu.

SON 24 SAATTE OLAY ŞİKAYETLER YAPILDI!

Şikayetvar sitesine de BİM ile ilgili son 24 saatte olay şikayetler yapıldı. Personellerin saygısız tavrının yanı sıra büyük gıda rezaletini haber veren şikayetler şoke etti.

Bir kullanıcı satın aldığı garnitürden kırkayak çıktığını ifade ederken; bir diğer kullanıcı ise cipsin içinden kurt çıktığını söyledi.

Yaş pastanın içinden çıkan saç ise 'Pes' dedirtti.

BİM'den tavuk alanlar dikkat!.. - Resim : 2

BİM'den tavuk alanlar dikkat!.. - Resim : 3

BİM'den tavuk alanlar dikkat!.. - Resim : 4

BİM'den tavuk alanlar dikkat!.. - Resim : 5

BİM'den tavuk alanlar dikkat!.. - Resim : 6

Kaynak: https://www.sikayetvar.com/bim/

Kaynak: https://www.medyafaresi.com/haber/bimden-tavuk-alanlar-dikkat-sok-goruntuler-ortaya-cikti/972109