Bizimkiler'in anne-kızı yıllar sonra buluştu

Televizyonun efsane yapımlarından "Bizimkiler" dizisinde uzun yıllar anne-kızı canlandıran Ayşe Kökçü ve Bensu Orhunöz'ün buluşmaları heyecan yarattı.

Bizimkiler'in anne-kızı yıllar sonra buluştu

Ekran yolculuğu 21 yıl önce sona ermesine rağmen hâlâ hafızalarda olan fenomen dizi 'Bizimkiler'de rol alan Ayşe Kökçü, televizyon-tiyatro ve sinemada fırtına gibi esmeyi sürdürüyor.

Bizimkiler'in anne-kızı yıllar sonra buluştu


1989-2002 arasında 15 sezon boyunca olarak yayınlanan Bizimkiler, 459'uncu bölümü ile sona ermişti.



Bizimkiler'in anne-kızı yıllar sonra buluştu - Resim : 2

Bir apartmanda yaşayan ailelerin kendi aralarında ve çevreleriyle yaşadıkları ilişkileri komik bir dille anlatan yapım, hem konusu hem de oyuncuları ile unutulmaz yapımlar arasında yer almaya devam ederken efsane dizinin Nazan'ı Ayşe Kökçü ile Bilge'si Bensu Orhunöz; Bizimkiler belgeselinin çekimleri için bir araya geldi.


Bizimkiler'in anne-kızı yıllar sonra buluştu - Resim : 3


Türk televizyon tarihine damga vuran yapım hakkında açıklamalarda bulunan ünlü tiyatro sanatçıları; söyleşi esnasında, hayata gözlerini yuman Mehmet Akan, Aykut Oray, Selçuk Uluergüven, Orhan Çağman, Savaş Dinçel, Güzin Özipek, Güngör Erbayık, Güzin Çorağan, Erdinç Dinçer, Hikmet Karagöz, Sadık Türken, Uğurtan Sayıner, Ercan Yazgan, Oktay Sözbir, Halit Akçatepe, Erdoğan Tuncel ve Latife Saruhan gibi efsane dizide rol alan usta isimleri de unutmadı.

'Bizimkiler'in 458 bölümünden 454'ünü yöneten Yalçın Yelence bu yılın başında hayatını kaybetmişti. 

Dizinin senaristi Umur Bugay ise 2019 yılında aramızdan ayrılmıştı.


Bizimkiler'in anne-kızı yıllar sonra buluştu - Resim : 4


"Bizimkiler"
dizisinde uzun yıllar anne-kızı canlandıran tiyatro sanatçıları Ayşe Kökçü ve Bensu Orhunöz'ün buluşması sosyal medyada heyecan yarattı.