Bora Uzer'in Amerika hayali gerçek oldu

7 Kasım Cuma günü “Lost Myself” adlı yeni E.P.’si çıkacak olan ünlü müzisyen Bora Uzer, Grammy ödüllü Rüfüs Du Sol müzik grubuyla Amerika turnesine çıkıyor…

Bora Uzer'in Amerika hayali gerçek oldu

2021 yılında En iyi Dans/Elektronik Kayıt dalında Grammy ödülü alan dünyaca ünlü Avustralyalı müzik grubu Rüfüs Du Sol, bu sene Kuzey Amerika turuna  Bora Uzer’i dahil ediyor.

Turne boyunca yaklaşık 40.000 kişiye ulaşarak Amerika’nın en prestijli amfitiyatrolarında Rüfus Du Sol müzik grubuyla aynı sahneyi paylaşacak olan Uzer, özgün elektronik müzik tarzıyla dünyayı fethediyor. 

Uzer, hem yeni çıkan E.P’si hem de Rüfüs Du Sol ile birlikte çıkacağı turne için çok heyecanlı: “Dünyaca ünlü bir müzik grubunun Amerika turnesinde birlikte sahne almak için beni seçmiş olmaları çok heyecan verici. Müziğin farklı alanlarında her defasında müziğimi yeniden yaratıyor olmaktan dolayı çok mutluyum.”

Bora Uzer'in Amerika hayali gerçek oldu


Son olarak Amerika’nın New York, Los Angeles, San Francisco şehirlerinde ve her sene binlerce kişinin katıldığı Black Rock Çölü’nde gerçekleştirilen Burning Man Festivali’nde hayranlarıyla buluşan Uzer’in yeni E.P’si “Lost Myself” Cuma günü tüm dijital platformlarda hayranlarıyla buluştu.