Boran Kuzum'un dantelli tarzı sosyal medyayı ikiye böldü

Oyunculuğunun yanı sıra ünlü tasarımcıların de gözde modeli haline gelen Boran Kuzum’un fotoğrafçısı bile Fransa’dan geliyor.

Boran Kuzum'un dantelli tarzı sosyal medyayı ikiye böldü

Takipçileri neler söylüyor?

Boran Kuzum, Simon Rutigliano imzalı kıyafetini sayfasında paylaşınca takipçilerinden şöyle yorumlar aldı: “Olmadı kuzum”, “O pantolon ve bluzun hakkı ince topuklu ayakkabıydı”, “Bari bıyığını kesseydin?”, “Erkek adam dantelli transparan giyer mi?”, “Böyle giyinsem mahalleden kovarlar”, “Değiştirin şu kafayı. Kravat, ceket dönemi bitti. İstediğini giyer. Çok da yakışmış.” Kuzum mesajların hiçbirini silmedi.

Bir paylaşımı 200 bin liraya çıktı

Boran Kuzum’un reklamını yaptığı bu markanın sayfasına baktığınızda kravat takıp ceket giyinen bir tane erkek model göremezsiniz. Hepsine transparan, dantelli bluzlar giydirilmiş.

Takipçileri Boran Kuzum’dan bıyığını kesmesini istemiş, ama bıyıkları oyuncunun alameti farikası.

İlk kez ‘Vatanım Sensin’deki rolü için bıraktı, bir daha da kesmedi.


Boran Kuzum'un dantelli tarzı sosyal medyayı ikiye böldü

Kuzum, bu kıyafetle Anadolu yakasındaki mahallesinde gezmiyor tabii ki. Oradaki tarzı jean üstü sweat-shirt. “Erkek adam böyle giymez” yorumlarına da gülüp geçtiğini biliyoruz. Zaten taksaydı, yorumlardan çekinseydi şu kazançları elde edemezdi: Şu an 5 büyük markanın dijital yüzü. 1 ile 1.5 milyon TL arası kazanıyor. Instagram’da bir paylaşım yapması karşılığında önerilen rakamlar 150-200 bin TL’ye kadar çıkmış. Uluslararası moda haftalarından da podyuma çıkması için teklif alılyor. Peki Boran Kuzum bu tarzı yaratırken birilerinden etkilendi mi?

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı-oyuncu Harry Styles’ın eğlenceli, sıradışı stilinden ilham aldığı biliniyor. Harry Styles da, 2019’daki MET Gala’da dantelli transparan giymiş, ses getirmişti.

Müge DAĞISTANLI / 10HABER