Boşanma haberiyle gündeme gelen Kutsi'den açıklamalar

"Üvey Anne" dizisinde başrolde yer alan ünlü oyuncu Kutsi, çocuğuyla olan ilişkisini anlattı. Bir kız çocuğu babası olan Kutsi, "Elimden geldiği kadar düzgün yaşamaya gayret ediyorum." ifadelerini kullandı.

Boşanma haberiyle gündeme gelen Kutsi'den açıklamalar

Geçtiğimiz ayın başında basında yer alan haberlerde ünlü şarkıcı ve oyuncu Kutsi'nin, 2021'in Mart ayında evlendiği Sibel Ülker'le boşanacağı iddiası yer almıştı.


Boşanma haberiyle gündeme gelen Kutsi'den açıklamalar


Sabah Gazetesi'nden Pınar Yıldız Yüksel'e
röportaj veren Kutsi, "Bir çocuk, bir babada en çok neye ihtiyaç duyar sizce?" sorusuna şu cevabı verdi:

"Eğer kız çocuk sahibi iseniz tamamen sığınma, güç, hayatındaki rol modelsiniz. Düşünsenize hata yapmaya meyliniz olamaz, çünkü kız çocuk babayı izler ve işler. Hayatında seçeceği insan için de babasından gördüğü bir kimlik koymak ister. Onun için elimden geldiği kadar düzgün yaşamaya gayret ediyorum.

Erkek çocuk ise o da tabi ki babasını ve tabi ki annesini örnek alır, burada anneleri asla es geçmiyorum, anneler herkesin başının tacı. Onlar olmazsa biz hayatta nefes alıp, ayakta duramazdık. Anneler çok kıymetli. Erkek çocukları için de baba rol model... İlk maça beraber gitmeleri, ilk babayla beraber berbere gitmeleri, ilkokula ilk gün babayla beraber gitmek, bunlar çocuklar için ilk zamanlarda çok önemli kareler."


Boşanma haberiyle gündeme gelen Kutsi'den açıklamalar - Resim : 2