Britney Spears’ın anı kitabı satış rekoru kırdı

Hayatını kaleme aldığı anı kitabıyla büyük sansasyon yaratan pop yıldızı Britney Spears, yayıncılık seyahatinde yeni bir dönüm noktasını kutluyor.

Britney Spears’ın anı kitabı satış rekoru kırdı

ODATV'nin haberine göre Ekim 2023’te yayınlandığı anı kitabı “İçimdeki Kadın” ile büyük ses getiren pop müzikçisi Britney Spears cephesinde yüzler gülüyor.

Beşinci baskısını yapan anı kitabı 2 milyon satışı aşarak New York Times’ın en çok satanları ortasına girdi.


Britney Spears’ın anı kitabı satış rekoru kırdı


Simon & Schuster’ın bir kısmı olan yayıncı Gallery Books’un basın açıklamasına nazaran, Spears’ın bomba üzere anı kitabı “İçimdeki Kadın” (The Woman in Me), Amerika Birleşik Devletleri’nde iki milyonun üzerinde kopya sattı. Birleşik satış sayıları ciltli, sesli kitap ve e-kitap formatlarını içeriyor.

Süperstarın 24 Ekim 2023’te ABD’de yayınlanan uzun vakittir beklenen anı kitabı, satışlarının birinci haftasında 1 milyonun üzerinde kopya satarak rekor kırdı.

Bomba tesiri yaratan kitapta, müzikçi, Mickey Mouse Club’da geçirdiği günlerden, genç pop yıldızı olarak başarısına ve bunun hayatı üzerindeki tesirine kadar, hayatı hakkında dürüst açıklamalarda bulundu.

Spears ayrıyeten, 2008-2021 yılları ortasında babası tarafından yönetilen 13 yıllık vasilik periyodu de dahil olmak üzere karşılaştığı zorluklardan da kelam etti.

Şarkıcı ayrıyeten kendisi için oluşturulan #FreeBritney hareketine reaksiyonunu, zihinsel sıhhat problemlerini ve birlikte oldukları periyotta kürtaj yaptırdığını açıkladığı Justin Timberlake ile olan münasebetini de detaylarıyla anlatıyor.


Britney Spears’ın anı kitabı satış rekoru kırdı - Resim : 2


Konuyla ilgili olarak People’a konuşan Spears, “Sonunda sesimi yükseltme ve açıkça konuşma vaktim geldi ve hayranlarım bunu direkt benden duymayı hak ediyor. Artık komplo yok, palavra yok; sırf geçmişimin, bugünümün ve geleceğimin sahibiyim.” dedi.