Buğra Bahadırlı'nın büyük acısı dinmiyor

Geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz Billur Kalkavan'ın 14 yıllık sevgilisi Buğra Bahadırlı, Armağan Çağlayan'ın programına konuk oldu.

Buğra Bahadırlı'nın büyük acısı dinmiyor

Erken yaşta hayata gözlerini yumarak milyonları hüzünlendiren Billur Kalkavan'ın 14 yıllık sevgilisi Buğra Bahadırlı, programda Kalkavan'ın son 1 yılını ve ona olan aşkını anlattı.

İşte Bahadırlı'nın açıklamalarından bazı satır başları...

"Bu hastalığın tanısı konmadan 2-3 ay önce bana dedi ki; 'Ben sanırım yapacağımı yaptım. Bu kadar gibi hissediyorum... ' Çok ilginç. Bunları söylemeden önce aynı hissiyat bana da geldi.

Evde oturuyordum. 'Ölüm enerjisi hissediyorum' dedim. 'Herhalde benim için hayat bitti' dedim. Çünkü Billur’a konduramıyordum. Öyle bir hissiyatın sadece bana geldiğini hissediyordum. Çok ilginçti.

Ve son 1 seneye kadar her gece yatarken, aşkım, iyi geceler falan diyorduk. Her sabah kalktığımızda sarılırdık. Sarıldığın kişiden enerji alırsın, hissedersin ya… Akar böyle içinden, yüreğinden… Son bir senedir o bağlantı koptu. Enerji kesikti yani.

Annesini kaybetti, hastalık süreciyle uğraştı. Ona yoruyordum. Ama bence kendi yaşamıyla bağlantısını koparıyordu ufak ufak. Bu dönemler zamansal olarak hastalığın başladığı dönemlere denk geliyor.

Yoksa çok neşe dolu, cıvıl cıvıl Billur’du… Ama benim tanıdığım Billur’da bir şey eksikti. Bir şey vardı yani. Çok ilginç değil mi, 'Yapacağım her şeyi yaptım' demesi…

Billur’un beyninde de tümör vardı. Bir ara sağ gözü sağ tarafa dönmüyordu. Her şeyi çift görmeye başladı. Yaklaşık 1,5- 2 ay… Bir kere şikayet etmedi biliyor musunuz? Bir kere…

Doktoru dedi ki; 'Ne kadar metanetlisin.' Dedi ki; 'Niye şikayet edeyim? Yaşıyorum ben ve aynı zamanda görüyorum.' Doktorunun yüzü düştüğünde bile o motive ediyordu.

Hastanede bile 'Siz bizim neşe kaynağımızsınız' diyorlardı. Bu nedenle kaybı onlarda bile çok büyük bir hüzün yarattı.

Güzel anılarım benimle birlikte ve hala yanımda gibi hissediyorum. Birlikte geçirdiğim, birlikte dönüştüğümüz bir ruh benim için o…

Biz tartışırken bile aslında dans ediyorduk. Ben o 14 senelik yaşam enerjisiyle kodlandım. Özde sevmenin ne demek olduğunu yaşadığım ve öğrendiğim ilişkimdi aslında benim.

Billur benim aşkımdı. Öldü şimdi benim için aşk oldu. Çok güzel bir cennet yaratabildik burada."

Gerçek ile hakikat arasındaki ayrıma değinen 38 yaşındaki Buğra Bahadırlı "Ben kalbimi dinledim, hakikat benim için çalışıyor. O yüzden arkadaşı ne düşünür? diye sorgulamanın çokta fazla önemi yok yani. Zengin kadın fakir oğlan hikayesi anlatılırken bir anda, kahraman genç sevgili ile hastan kadın hikayesine dönen son 6 aylık ilişkim olmaya başladı. Başka bir röportajımda da söylediğim gibi; 'Milli jigoloydum, milli damat oldum'. Aslında hep ben, bendim. Kimsenin bildiği bir şey yok. Hakiki bir sevginin içindeysen benim bulunduğum pozisyon zaten olması gereken bir şeydi" dedi.