Buğra Gülsoy'un kıskandıran aile saadeti

"Dünyayla Benim Aramda" isimli dijital dizideki cesur sahneleriyle adından söz ettiren Buğra Gülsoy'dan samimi açıklamalar.

Buğra Gülsoy'un kıskandıran aile saadeti

DÜNYAYLA BENİM ARAMDA DİZİSİNDE HAYRANLIK UYANDIRDI

Buğra Gülsoy'un kıskandıran aile saadeti

Son olarak dijitalde yayınlanan "Dünyayla Benim Aramda" dizisindeki performansıyla hayranlık uyandıran yakışıklı oyuncu Buğra Gülsoy; yeni projelerinin sorulması üzerine, "Oyunculuk olarak şu an içime sinen bir şey olmadı" açıklamasında bulundu.


Buğra Gülsoy'un kıskandıran aile saadeti - Resim : 2

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre Etiler'de basın mensuplarıyla sohbet eden Buğra Gülsoy, yeni çıkardığı üçüncü kitabı 'Luna'ya gelen yorumlardan memnun olduğunu söyledi.

"O AMAÇLA YAZMADIM"

Buğra Gülsoy'un kıskandıran aile saadeti - Resim : 3


Buğra Gülsoy, gazetecilerin, "Kitabınızı senaryolaştırmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Şimdilik böyle bir düşüncem yok. Belki ileride olabilir ama o amaçla yazmadım. Okurlar zaten okuduğu zaman kendi filmlerini kendi kafalarında çekebilirler" şeklinde yanıt verdi.

"ÜÇ SENEDİR EVDEYİZ"


Buğra Gülsoy'un kıskandıran aile saadeti - Resim : 4


Ayrıca yeni yıla ailesiyle birlikte evlerinde gireceklerini dile getiren Gülsoy, plan yapmadıklarını da belirtti.

Buğra Gülsoy'un kıskandıran aile saadeti - Resim : 5

Buğra Gülsoy, "Yılbaşını evde geçireceğiz. Zaten üç senedir evde takılıyoruz. Aile ortamında geçirmek daha çok hoşumuza gidiyor. Biraz evcimeniz... Yılbaşı günleri artık sanki daha çok aileyle kutlanacak bir şeymiş gibi geliyor" ifadelerini kullandı.


Buğra Gülsoy'un kıskandıran aile saadeti - Resim : 6