Burak Deniz ve Alina Boz'un 'Maraşlı' heyecanı

Yapımını Tims&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, başrollerini Burak Deniz ve Alina Boz’un paylaştığı merakla beklenen “Maraşlı” ekrana gelmek için gün sayıyor.

Burak Deniz ve Alina Boz'un 'Maraşlı' heyecanı

Dizide Alina Boz, varlıklı bir ailenin ayakları yer basan, zeki ve donanımlı fotoğraf sanatçısı kızı "Mahur" karakterine hayat veriyor.

Farklı hikayesi, sıra dışı tarzı ve sürükleyici temposuyla dikkatleri çekecek ‘Maraşlı’ dizisi ile izleyiciyle buluşacağı için oldukça heyecanlı olan Boz, "Mahur"un en çok doğallığına hayran olduğunu dile getirdi.

Yetenekli oyuncu canlandırdığı karakteri ilk kez anlatarak “Bir fotoğraf sanatçısını canlandırıyorum. Zengin bir ailenin küçük kızıyım. Mahur,  bu aileden sıyrılan kendi özgüvenine düşkün bir karakter.  Mahur, Amerika'da fotoğrafçılık eğitimi almış. Döndüğünde de babasının işinde olmaktan ziyade kendi başarısı doğrultusunda bir meslek yapmayı tercih etmiş biri.” ifadelerini kullandı.

İddialı bir karakterle seyirciyle buluşmaya hazırlanan Burak Deniz ise “Hikayeyi ilk okuduğumda çok beğendim. Dizinin özellikle ilk bölümlerinde seyircinin ilgisini çekecek bolca aksiyon sahnesi olacak. Maraşlı’nın hayatında sadece kızı var ve tüm dikkatini ona vermiş durumda. Maraşlı’daki aşk hikayesi ise canlandırdığım karakter için beklenmedik bir duygu olacak. Aşk bence hepimiz için aniden gelen bir duygu olduğundan biz de ne yapacağımızı bilmeden hareket ediyoruz ve hayatla beraber onu da kabul ediyoruz. Maraşlı için de aynısı geçerli olacak. Hiç beklemediği yerden aşkı bulacak diye ümit ediyorum.” şeklinde konuştu.

Burak Deniz ve Alina Boz'un 'Maraşlı' heyecanı

Dizi; kızı Zeliş’in vurulmasıyla hayatında yeni bir sayfa açan; gözüpek, cesur, adaleti kendi bildiği yollarla sağlamaya çalışan Maraşlı’nın, bir gün istemeden büyük bir olayla karşı karşıya kalan Mahur’la tanışması ve hayatını kurtarması sonucu, hem aşkın hem de büyük sırların peşinde soluksuz bir serüvene sürüklenmesini konu alıyor.