Burçak Işımer'den sarsıcı "En Son Babalar Duyar" itirafı

"En Son Babalar Duyar" dizisinde canlandırdığı 'Defne' karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Burçak Işımer, sarsıcı açıklamalarda bulundu.

Burçak Işımer'den sarsıcı "En Son Babalar Duyar" itirafı

Rol aldığı projeler ile adından söz ettiren Burçak Işımer verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Habertürk'ten Aytekin Teker'e konuşan Burçak Işımer, bir döneme damgasını vuran "En Son Babalar Duyar" dizisi hakkında konuştu.

Oyuncu, "İçinde bulunmaktan en keyif aldığım projelerden biri oldu. Evimde nasıl rahatsam orada da o derece huzurlu ve bol kahkahalı zamanlar geçirdim. 'En Son Babalar Duyar'ın yeri benim için her zaman ayrıdır. Sebebiyse tipik Türk ailesini bizlere taşıyan bir dizi olması. O zamanlar her şey ne kadar güzelmiş diye düşünmeden edemiyor insan" diye konuştu.


Burçak Işımer'den sarsıcı "En Son Babalar Duyar" itirafı


Son görüntüsüyle şaşırtan Burçak Işımer, "Sizce neden eskisi gibi bu tarz diziler üretilmiyor?" sorusuna ise şöyle yanıt verdi: "Şimdilerde durum farklı. Tüketim toplumuna dönüşmüş olmamız sonucunda, Türk aile yaşantısını zamanında çok güzel işlemiş olan 'En Son Babalar Duyar' gibi hayatımızdaki sıradanlıklardan bir komedi unsuru çıkaran diziler artık üretilmiyor ne yazık ki."