Can Tanrıyar’ın yeni hedefi iş insanları!

Eski ortağıyla sıkıntılar yaşayıp kanalına haciz konan Uçankuş'un sahibi Can Tanrıyar, bu kez iş insanlarını hedef alarak tepki çekti.

Can Tanrıyar’ın yeni hedefi iş insanları!

Kontrolü altındaki Uçankuş adlı internet sitesi ile sanat ve iş dünyasına baskı kuran, sevmediği veya talepte bulunduğu kişiler hakkında yalan yorum ve haberler yayınlayan Can Tanrıyar, bu kez hedefine Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı (BUEK) Enver Yücel’i aldı.

Yıllardır sansasyonel odaklı magazin habercilik anlayışı içerisinde olan Uçankuş, basın etik ilkelerini hiçe sayarak, mesnetsiz ve uydurma bir habere daha imza attı. Uçankuş.com’da yer alan ve büyük puntolarla verilen haberde "UÇANKUŞ, ARDI ARDINA KIMSENIN YAZAMADIĞI OLAYLARI BÜYÜK BIR CESARET VE BAĞIMSIZLIĞININ GÜCÜYLE GÜNDEME TAŞIMAYA DEVAM EDİYOR!" deniliyor.

Peki haberin içeriğinde ne var? Bahçeşehir Üniversitesi'nin sahibi eğitimci Enver Yücel nasıl bir kanun dışı işe bulaşmış, ya da nasıl bir usulsüzlüğün içinde yer almış diye merak ediyorsunuz… Çok geçmeden ilkokul seviyesinde bir yazım diliyle şu ifadelere rastlıyorsunuz.

“İşte, her konuda çok derin bir istihbarat çalışması içine giren, baktı ki basın susuyor, her şeyi eşelemeye karar veren UçanKuş’un önüne, UçanKuş’ta yer alan bir takım haberlerin ucunun Enver Yücel’e gittiği bilgileri geldi!

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı’ymış.

Siyasi ve medya ilişkileri çok ilginç…

Tekelleşmeye doğru giden bir eğitim sistemine sahip… Ancak Türkiye’nin her köşesinde yerleştiği okulların tarihi de ilginç…

Siyasetin çok içinde… Hem de çok fazla! Liderlerin kaderini etkileyecek noktaya gelmiş! UçanKuş TV’yi ele geçirmeye çalışan bir takım gruplar olduğunu artık herkes biliyor. Enver Yücel yine bu gruplarla da çok yakınmış. Bu kısmı tesadüf olabilir!

Ve daha neler neler… Kitap gibi adam vesselam…

Bu haberleri de bizden başka bir yerde okuyamayacağınızı şimdiden söyleyelim ve sebebini sonraya saklayalım!

Çünkü, Enver Yücel ismini bir tek haber ya da olayın içine sığdırmak, bu kadar yüksek backroundu olan bir kişi için ayıp olur!

Son Gaziantep olaylarını çıkarmamıza DM’lerle yardımcı olan herkese teşekkür edip, dizi film gibi olacak bu konuda da, desteklerinizi beklediğimizi belirtmek isteriz.”

Evet derin istihbarat ağına sahip Can Tanrıyar yönetimindeki Uçankuş ekibi büyük bir gazetecilik başarısına daha imza atmış…

Oysa, Uçankuş’un çamur atmaya çalıştığı Bahçeşehir Üniversitesi ve Kurucusu Enver Yücel, Hizmet İhracatçıları Birliği'nce (HİB) açıklanan '2020 yılı İhracat Şampiyonları' arasında 'Eğitim Hizmetleri' dalında ihracat şampiyonu oldu. Bir başka ifade ile Türkiye’ye ekonomisinin büyümesi ve dünya devleri arasında yer alması için çalışan önemli bir eğitim kurumu. 

TEHDİT DOLU PAYLAŞIMLAR

Televizyon kanalı haciz edildikten sonra Adalet Bakanı ve yarımcıları dahil, hakim, savcı, avukat ve memurlara kadar herkese saldıran Tanrıyar’ın açıkça eğitim gönüllüsü Enver Yücel’i internet sitesi ve Instagram sayfasından yaptığı paylaşımlarla tehdit ettiği görüldü.

Tanrıyar’ın iş insanlarına saldırarak ‘para koparma’ peşinde olduğu ve bu sayede uçankuş tv yi ekonomik bataktan kurtarmak için bu haberleri yaptığı iddia edildi.

 Can Tanrıyar’ın yeni hedefi iş insanları!

 

https://www.sacitaslan.com/can-tanriyarin-esi-tamar-tanriyar-hakkindaki-gizli-gercek-ortaya-cikti-haberi-550646

https://www.sacitaslan.com/seyhan-soyludan-bomba-iddia-can-tanriyar-dinini-degistirdi-haberi-548334

https://www.sacitaslan.com/ucankus-tvnin-yayini-borcu-nedeniyle-durduruldu-haberi-547265

https://www.sacitaslan.com/petek-dincozun-can-tanriyar-drami-haberi-546561

https://www.sacitaslan.com/bergen-filminin-vizyona-girmeyen-versiyonu-petek-dincoz-can-tanriyar-haberi-546429

https://www.sacitaslan.com/radar-operatoru-yazdi-can-tanriyar-narsist-mi-haberi-546278

https://www.sacitaslan.com/radar-operatoru-yazdi-can-tanriyar-denince-akla-gelen-10-sey-haberi-546218

https://www.sacitaslan.com/can-tanriyari-petek-dincozun-ahi-mi-tuttu-haberi-546124

https://www.sacitaslan.com/ucankusun-sahibi-can-tanriyara-haciz-soku-haberi-546049

https://www.sacitaslan.com/can-tanriyar-6-milyon-232-bin-dolar-tazminat-odeyecek-haberi-544216

https://www.sacitaslan.com/calisanlar-alacaklari-icin-can-tanriyarin-kapisina-dayandi-haberi-531643

https://www.sacitaslan.com/ucankus-tvnin-sahibi-can-tanriyara-yargidan-dur-emri-haberi-532151