Can Yaman'ın sevgilisine hırsızlık şoku!

Ünlü oyuncu Can Yaman kısa bir süre önce İtalyan sunucu Diletta Leotta'yı sevgili olduklarını duyurmuştu. Ünlü oyuncunun sevgilisi ‘akrobat hırsızlar'ın kurbanı oldu.

Can Yaman'ın sevgilisine hırsızlık şoku!

Akşam Gazetesi'nin haberine göre İtalya'da kurbanlarını yakalayan hırsızlık çetesi bu sefer de ünlü oyuncu Can Yaman'ın sevgilisi Diletta Leotta'yı soydu. Instagram hesaplarından ünlüleri ve fenomenleri takip edip inceleme altına alan çete için harekete geçildi.

Ünlülerin Instagram hesaplarında paylaştıkları ev fotoğraflarını inceleyerek keşifte bulunup, ardından buraları soyması, sosyal medya kullanıcılarının daha dikkatli olması gerektiğini gösterdi.

İtalya'da bulunan güvenlik yetkilileri, Milano kentinde ünlülerin ve influencer'ların (sosyal medya fenomeni) Instagram'daki fotoğraflarını inceledikten sonra evlerini soyan ve akrobat hırsızları lakabıyla bilinen çete üyesi dört kişinin tutuklandığını açıkladı.

Çetenin kurbanları arasında Inter'li futbolcu Eşref Hakimi, Can Yaman'ın sevgilisi TV sunucusu Diletta Leotta ve influencer Eleonora Incardona da yer alıyor.