Cem Yenel yeni şarkısında sevgiliye seslendi!

"Pusula", "Alt Tarafı Bir Ömür Özlerim" ve "Mevsimler Gibi" şarkılarıyla Türkçe Pop müzikteki yerini sağlamlaştıran söz yazarı, besteci ve yorumcu Cem Yenel, ''Beni Sevemiyosun'' isimli yeni teklisini yayımladı.

Cem Yenel yeni şarkısında sevgiliye seslendi!

"Beni Sevemiyosun" şarkısında sevgiliye seslenen Cem Yenel, dinleyiciye Latin ritimleri ile zenginleşen bir pop şarkısı sunarak baharın ve yazın keyifli havasını şarkısında hissettiriyor.

Şarkının sözlerini yakın müzisyen dostu Çağan Şengül ile birlikte kaleme alan genç şarkıcı, bestesine kendi imzasını attığı ''Beni Sevemiyosun'' şarkısının düzenlemesinde ise Kaan Pars ile çalıştı.


Cem Yenel yeni şarkısında sevgiliye seslendi!



Yakışıklı şarkıcı Cem Yenel, "Beni Sevemiyosun" isimli şarkısı ile ilgili duygularını paylaşarak şu ifadeleri kullandı: ''Beni Sevemiyosun bir ilişkinin sonlarına geldiğini hissettiğinde karşı tarafın da mutlu olmasını istediğin ve gitmen gerektiğini anladığın evreyi anlatıyor. Çünkü sonuç olarak belki de hayatında en çok sevdiğin insanın hayatından gidiyorsun ve giderken de sevmeye devam ediyorsun. Belki de her şeyin bir son kullanma tarihi var ve birlikteliği bu gerçekle, o kişiyi de her şeyiyle sevmek bunu gerektiriyor."



Cem Yenel yeni şarkısında sevgiliye seslendi! - Resim : 2